Motociklisti iz Dalmacije u Vlasotincu

VLASOTINCE

Četrdesetak moticiklista iz Moto kluba Dalmacija dva dana borave u Vlasotincu.

Oni su na putovanje balkanskom rutom  krenuli su iz Splita gde će se vratiti  devetog dana od polaska  i nakon pređenih 7000 km. Putovali su preko Slovenije, Slavonije, Vojvodine i nastavljaju za  Budvu i Sarajevo.

U Vlasotincu su ih dočekale kolege, članovi BMW moto kluba, predsednik opštine Zoran Todorović i predstavnici Turističke organizacije.

„Ljudi motoristi su putnici, avanturisti i nemaju nikakvih blokada u glavi. Mi putujemo i družimo se. Interesuju nas novi ljudi, prostranstva i kulture „ rekao je predsednik splitskog moto kluba Željan Rakela

„Ne treba da se delimo već da se spajamo i da se ovaklve manifestacije češće dešavaju“, poručio je  Zoran Todorović.

Vlasotince motociklisti 2 Vlasotince motociklisti 1 Vlasotince motociklisti

Motociklisti su dočekani pogačom i solju, u galeriji Narodne biblioteke pogledali su film Nebeska igra, Nebojše Ilića Ilketa koji promoviše turističke potencijale Vlasotinca, pogledali su stalnu postavku fotografija starog Vlasotinca i osvežili se.

Željan Rakela je rekao da je vlasnik firme koja se bavi obezbeđenjem, ima  50 zaposlenih i postoji 18 godina, a da putuje kad god mu se ukaže prilika.

„U poslednjih šest godina proputovao sam pet kontinenata, obišao 100 država i prešao preko 300 000 kilometara“, objasnio je on.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare