MMA Animal reaguje-Klub se ne bavi poslovima obezbedjenja a ,,uprava kluba ne ulazi u to da li se članovi kluba i sportisti bave ili ne bave određenim delatnostima,,

LESKOVAC

Na mejl adresu Regionalne informativne agencije JUGpress je stigla reakcija bez potpisa i pecata. pisana u prvom licu jednine, za koju sse navodi da je iz MM Animal tim u kome se navodi da ,, Članak koji ste objavili, gde se MMA klub, Animal tim, bavi poslovima obezbedjenja je uvreda i povreda časti i ugleda našeg kluba,, koji ,, nikako ne može pružati usluge iz bilo koje druge oblasti, a posebno ne pružanja usluga obezbedjenja kako sto se naveli u vašem članku,, (nismo to naveli al, ajd, pogresno im preneli iy kabineta znaseveckog) ali da ,, uprava kluba ne ulazi u to da li se članovi kluba i sportisti bave ili ne bave određenim delatnostima i poslovima te smatramo neosnovanim i opasnim ovakvo targetiranje,,

Ima i zahtev na kraju, uz pretnju i ,, sportski pozdrav,, ali ne znamo ko nas sportski pozdravlja. i priprecuje

Valjda je u pitanju ovaj tekst

A evo i reakcije u integralnoj verziji

Poštovani,

Obraćam vam se povodom pisanja na vašem portalu u vezi pominjanja imena našeg kluba.
Klub postoji od 2014. godine i do danas je kroz klub prošlo više od hiljadu sportista. Medju njima je bilo domaćih i inostranih profesionalnih i amaterskih sportista, bili smo domaćin seminara mnogih sudija i trenera, kako iz zemlje tako i iz inostranstva, sve u cilju unapredjenja i širenja svesti o sportu.

MMA klub, Animal tim, za svojih nepunih 10 godina postojanja, iza sebe ima brojne medalje, kako u zemlji tako i u inostranstvu, predstavljajući često i reprezentaciju Srbije na internacionalnoj sceni.
Klub se bavi isključivo sportskim aktivnostima i promovisanjem sporta i zdravog života.
Članak koji ste objavili, gde se MMA klub, Animal tim, bavi poslovima obezbedjenja je uvreda i povreda časti i ugleda našeg kluba. Klub se bavi isključivo aktivnostima sportskih klubova, shodno zakonu o sportskim udruženjima i klubovima, i nikako ne može pružati usluge iz bilo koje druge oblasti, a posebno ne pružanja usluga obezbedjenja kako sto se naveli u vašem članku.

Ističemo da uprava kluba ne ulazi u to da li se članovi kluba i sportisti bave ili ne bave određenim delatnostima i poslovima te smatramo neosnovanim i opasnim ovakvo targetiranje.

S ovim u vezi, ovim putem, od vas, zahtevamo da uklonite naslove koji direktno omalovažavaju i narušavaju ugled kluba. U suprotnom, bićemo primorani da iskoristimo sva pravna sredstva da gore navedeno ostvarimo i sačuvamo ime i ugled kluba.

Sportski pozdrav

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare