Iz leskovačkog budžeta finansiraju MMA tim koji je u Zaječaru sprečavao građane da uđu u Skupštinu

LESKOVAC

Građani Leskovca, koji pune budžet grada, finansiraju sa 800.000 dinara u ovoj godini MMA Animal tim koji je juče u Zaječaru sprečavao građane tog grada, koji protestuju protiv otvaranja kamenoloma, da udju u prostorije uprave grada .

Ovaj klub je dvadeseti na rang listi po odobrenim sredstvima za sport u Leskovcu, od ukupno 106 klubova što znači da je za one koji raspodeljuju pare građana Leskovca značajan.

Pripadnici ovog kluba su u Zaječaru sprečavali meštane sela Mali Izvor koji se više od dve godine bore bore namere vlasti grada Zaječara da donese odluku o otvaranju kamenoloma koji će doneti njihovo iseljenje i zagađenje okoline.

Sasvim je sigurno da ovi iz Leskovca, koje finasiraju građani, nisu tamo bili za “vareno voće” što je leskovački ozraz kad neko nešto radi za džabe.

Regionalna informativna agencija JUGpress ne zna sa sigurnošću da li ovaj klub navodno odrađuje prljave poslove za SNS kako tvrde neki naši čitaoci.(kraj) LJS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Potop
Potop
10 dana pre

Sprega bahate prostačke vlasti i siledžija i kriminalaca koji se bave otimanjem resursa od građana kojim pune svoje džepove.Neprosvešćeni i nazadni narod je hteo kvazi patriote koji prodadoše i zemlju i narod zarad svojih interesa.Svaka prljavština koja može da se zamisli je posledica ove vlasti i ljudi koji je direktno ili indirektno podržava.Kriminalci i barabe postaju biznismeni i rasprodaju sva preduzeća koja pre toga dovedu do propasti a onda ih kupuju za male pare i nastavljaju da rade to isto samo bez plaćanja poreza.Bitange i huligani direktno krivi za sva ubistva koja se dešavaju na ovim prostorima.