MLADI KOŠARKAŠI AKTAVIS AKADEMIJE ZAVRŠILI SEZONU

LESKOVAC

Na kraju sportske i školske sezone mladi košarkaši i košarkašice Aktavis Akademije okupili su se u „Plavom paviljonu“ gde su nagrađeni medaljama za uloženi trud, a najbolji su dobili nagrade. Stotinak mladih trenira kako u muškoj, tako i ženskoj konkurenciji.

 

Po rečima Vladana Stojiljkovića, direktora kluba, zavidni rezultati koje ova škola postiže rezultat su predanog rada trenerskog tima, roditelja, kao i kompanije Aktavis i lokalne samouprave, koji nesebično pomažu ovu školu košarke.

Najbolji rezultat ove godine ostvarile su kadetkinje koje su treće u Srbiji, dok je Marija Ilić najkorisnija igračica prvenstva. Klub se ponosi i što ima nekoliko članova reprezentacije Srbije u svojim starosnim grupama. Kako Stojiljković ističe „posebno sam ponosan zbog činejnice da su to sve deca iz naše opštine, mi ne dovodimo nikoga sa strane kako bi napravili još bolji rezultat. Naš cilj je prevashodno da se družimo, putujemo, učimo zdravom životu, pomažemo jedni drugima, jednostavno da budemo bolji ljudi. Sportski rezultati ako dođu super, ako ne nastavljamo da radimo i treniramo, jer znamo da svaki rad na kraju bude nagrađen.“

Ovaj svojevrsni spektakl uveličao je i gradonačelnik Goran Cvetanović, koji je rekao da Aktavis Akademija postoji sedam godina, da trenutno 250 mladih trenira i da mu je drago što dominiraju devojčice, kojih je više.

kompletan tekst u štampanom izdanju Nove Naše reči

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare