Mitrović (SNS) tvrdi: U toku krađa na izborima za Savet MZ Klenike, Saša Arsić preti ljudima

BUJANOVAC

 

Na izborima za Savet Mesne zajednice (MZ) Klenike, koji se održavaju danas, po rečima narodnog poslanika i šefa bujanovačkih naprednjaka Nenada Mitrovića, primećene su  neregularnosti – zaokružena imena preminulih na biračkom spisku, kao i ime čoveka koji je na privremenom radu u Francuskoj.

Mitrović za JUGPress tvrdi da je Saša Arsić, dosadašnji predsednik MZ Klenike i član Opštinskog veća opštine Bujanovac, udaljio sa biračkog mesta člana biračkog odbora Sašu Simonovića uz pretnje prebijanjem i paljenjem automobila.

Izbori za Savet MZ Klenike se odvijaju na tri biračka mesta, u Kleniku, Trejaku i Kuštici.

„Mi nemamo „čuvare kutija“, odnosno članove biračkog odbora,  na biračkom mestu u selu Trejak, jer su tako odlučili u Mesnoj zajednici. Simonović je sa biračkog mesta u Kleniku, kao član biračkog odbora, obišao Trejak, kada su i uočene pomenute neregularnosti“, kaže Mitrović i dodaje da je i on obišao pomenuto biračko mesto i „sugerisao im da ne rade takve stvari“.

„Potom su zvali Sašu Arsića, bivšeg predsednika MZ Klenike, koji je po dolasku, uz pretnje prebijanjem i paljenjem automobila, bukvalno najurio Sašu Simonovića sa biračkog mesta“, tvrdi prvi čovek bujanovačkog odbora SNS koji je u toj opštini u opoziciji.

“Sve ovo ukazuje na krađu na ovom biračkom mestu. Prijavili smo slučaj policiji, a očigledno je da jedna kriminogena grupa deluje već nekoliko godina u kleničkom kraju”, tvrdi Mitrović.

(Fotografija iz arhive JUGpressa)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare