Mitrović: Nismo delili namirnice iz robnih rezervi

BUJANOVAC

Predsednik Opštinskog odbora SNS i republički poslanik te stranke Nenad Mitrović rekoa je za JUGpress da ta stranka nije delila namirnice iz robnih rezervi  u bujanovačkim sleima u predizbornoj kampanji za predsedničke  izbore.

On je , povodom izjave Saše Arsića,  koordinatora tima Vuka Jeremića u Bujanovcu i održanih „protesta“ u manastiru Sveti Prohor Pčinjski na verski praznik Cveti, u kojoj  kaže da su aktivisti SNS-a u selu Klenike  u izbornoj tišini delili namirnice iz robnih rezervi, rekoa da ” Arsić namerno daje takve izjave da bi sebe održao u političku život”.

” Građani su na izborima rekli sve o predsedničkim kandidatima što i pokazuje rezultat gde je Aleksandar Vučić osvojio u Bujanovcu 76 odsto glasova , dok je Vuk Jeremić osvojio 8 odsto. To jasno pokazuje kome građani bujanovačke opštine veruju”, kaže Mitrović.

“Nema nikakve reči o podeli robe iz robnih rezervi, odnosno kao što je rekao Arsić brašno, prašak i posteljina, niti je ikada to rađeno , niti će. Verujem da se on,  da bi opravdao svoj izborni neuspeh , bavi takvom demagogijom”, tvrdi Mitrović.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare