Mitić: Naprednjaci masovno otpuštaju socijaliste u Vranju

VRANJE

Predsednik Okružnog odbora SPS, Siniša Mitić na otvorenom danu za medije ove partije u Vranju, izjavio je da je oko 200 njihovih članova ostalo bez posla, nakon dolaska Srpske napredne stranke.

„Mržnja je nadvladala razum onih koji sada obavljaju vlast i mi se moramo pripremiti za ozbiljno političko delovanje“, rekao je Mitić.

Na „ledu“ je i 12 dokazanih stručnjaka koji su radili u javnim preduzećima „Direkciji za razvoj i izgradnju“ i „Skijalištu Besna kobila“, a koja su u skladu sa novim zakonom prestala da postoje.

„Na delu je revanšizam naprednjaka. SPS dok je bio na vlasti nije otpuštao s posla političke neistomišljenike. Tako sam 2012. godine kada je SPS bio u koaliciji sa SNS, sprečio sam da sa posla otpustimo članove Demokratske stranke. To isto sam uradio i kada su naprednjaci izašli iz koalicije, odbio sam da njihovi članovi dobiju otkaz“, rekao je na otvorenom danu za medije predsednik vranjskih socijalista Zoran Antić, nekadašnji gradonačelnik.

On je rekao da socijalisti ostaju opozicija i da neće ulaziti u koaliciju na lokalnom nivou.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Laž
Laž
7 godine pre

SPS ne samo da je otpuštao političke neistomišljenike, već je iste i uslovljavao da se ukoliko žele da ostanu na radnom mestu učlane u partiju, ni to što su oni ranije radili a ni ovo što SNS radi danas nije u redu, potrebno je da se zapošljavaju ljudi koji najbolje obavljaju svoj posao bez obzira na političku pozadinu ali to se u Srbiji neće desiti uskoro.