Miodrag Stanković ( Ujedinjeni- Nada za Niš): Nišu je potrebna patriotska vlast, a ne kič patriotizam

NIS

Kandidat za gradonačelnika izborne liste Ujedinjeni- NADA za Niš, Miodrag Stanković izjavio je da je Niš, kao prirodni centar jugoistoka Srbije predstavlja prvi bedem odbrane teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše zemlje. 

„U ovim teškim trenucima za našu zemlju, Nišu je potrebna patriotska lokalna vlast, koja neće dozvoliti nekontrolisanu kupovinu zemljišta i nekretnina preko posrednika“, izjavio je Stanković koji je kandidat za gradonačelnika ispred Novog DSS-a, udruženja Niš, moj grad, Narodne stranke, DJB-a, SDS-a i Demokratske unije Roma. 

On je izjavio da je najava stvaranja Velike Albanije od strane njihovih secesionističkih vođa otvorena pretnja za grad Niš. 

„Živimo u vremenu kada nam odricanje od Kosova i Metohije predstavljaju kao pobedu, laž kao istinu, a nasilje i bahatost kao snagu i sposobnost. Mi želimo da vratimo prave patriotske, porodične vrednosti u naš grad, a ne fasadni i kič patriotizam koji nam vladajuća struktura servira već više od deceniju“, zaključio je Stanković. (kraj)DN-LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare