Ministar Šarčević rekao novinarima da “nisu normalni”

NIŠ

 Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević prekinuo je danas konferenciju za novinare na Univerzitetu u Nišu, a tome je ptrethodio drski odgovor na pitanje novinara N1 i Južnih vestiu vezi sa razrešenjem dekana tri niška fakulteta.Na  insistiranje novinara da dobiju odgovor, Šarčević je odgovorio :   “Dobili bi odgovor da ste normalni, a niste”.

               Insistirajući da dobiju odgovor na postavljeno pitanje, novinari  ovih medija su kazali da im je ministar obećao da će to učinoti još prošle godine.

              “Nisam vam obećao i nemojte da budete “navalantni” jer nećete dobiti odgovor nikad više”, rekao je Šarčević vidno iznerviran.

               Nakon što su novinari nastavili da insistiraju na odgovoru, Šarčević je nastavio razgovor u istom tonu.

                      “Zašto mi gurate to (mikrofon) u oči? Sklonite to da ne budem ja siledžija. Sramota ljudi, gde ste to naučili”, izjavio je pre ulaska u salu Univerziteta.

                              Šarčević je na Niškom univerzitetu prisustvovao skupu na kojem je predstavljen okvir za izradu Strategije obrazovanja i vaspitanja do 2027. godine, za oblast predškolskog i osnovnog obrazovanja.

                             Pitanje koje ga je razljutilo odnosilo se na to što su dekani Fakulteta umetnosti, Gradjevinsko-arhitektonskog i Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu ostali na funkcijama i nakon što je Agencija za borbu protiv korupcije donela rešenja o njihovom razrešenju.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Maci
Maci
4 godine pre

Primitivac!!!!