Milutin Nikolić na čelu omladine socijalista u Vlasotincu

VLASOTINCE

Danas je u velikoj sali Skupštine opštine Vlasotince održana Izborna konferencija Socijalističke omladine  pri Opštinskoj organizaciji SPS Vlasotince.
Obraćajući se prisutnima u prepunoj sali Skupštine opštine , predsednik OO SPS Vlasotince, Nebojša Stojanović. je poželeo uspešan i plodonosan rad mladim socijalistima u radu same izborne konferencije, i između ostalog rekao:
– Opštinski odbor Socijalističke partije Svih ovih svih godina unazad imao je veoma dobre rezultate u vlasotinačkoj opštini, pa tako očekujem od omladine socijalista da taj trend uspešnog rada nastave i nadmaše nas starije kolege, u šta sam više nego siguran da mogu. Jer omladina socijalista Vlasotinca ima pravog kvaliteta i istinskog potencijala “, poručio je prvi čovek vlasotinačkih socijalista, Nebojša Stojanović.
Jedini predloženi kandidat za predsednika mladih socijalista u Vlasotincu bio je Milutin Nikolić, apsolvent na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

On je jednoglasno , glasovima 60 prisutnih delegata, izabran za predsednika vlasotinačkih mladih socijalista.
” Zahvaljujem se na ukazanom poverenju i to je za mene izuzetna čast, ali i velika obaveza, imajući u vidu da je Opštinski odbor Socijalističke partije u Vlasotincu jedan od najboljih opštinskih odbora u celoj Srbiji, po svojim izbornim rezultatima,  rekao je Milutin Nikolić, novoizabrani predsednik mladih socijalista Vlasotinca.
A čime će se baviti mladi socijalisti iz grada na reci Vlasini, predsednik Nikolić je nagovestio:
” Naročitu pažnju posvetićemo temama koje zanimaju mlade ljude, edukaciji mladih, stvaranju uslova za
zapošljavanje mladih, stručnih kadrova, izradi projekata i apliciranju na konkursima kod domaćih i rstranih donatora za finansiranje projekata za unapređenje kvaliteta života mladih ljudi i zadovoljenju njihovih potreba u svim sferama koje ih zanimaju” rekao je Nikolić.

On se zahvalio mladima koji su, specijalno zbog ove konferencije, došli iz Beograda, Niša i drugih gradova gde studiraju ili rade.
Kako je predviđeno aktima Socijalističke omladine Srbije, izabrano je i 20 članova Opštinskog saveta Socijalističke omladine  u odboru SPS Vlasotince.

Izbornoj konferenciji omladine vlasotinačkih socijalista prisustvovao i Uglješa Marković, predsednik mladih socijalista Srbije

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o