Miloš Jovanović (Novi DSS): Spremni smo za izbore na svim nivoima!

NIŠ

Predsednik Novog DSS-a Miloš Jovanović ocenio je u Nišu da je ta stranka spremna za izbore, na kojima Srpska napredna stranka (SNS) treba da ode sa vlasti jer je svaki dan njihove vladavine dan štete za Srbiju.

Jovanović je sa saradnicima danas obišao Grad Niš, gde je razgovarao sa građanima u centru Niša a nakon toga prisustvovao otvaranju novih prostorija Gradskog odbora NDSS Niš. 

„Spremni smo i radujemo se izborima, počeli smo kampanju 1. septembra. Mi smo najveća pretnja SNS-u i zato ćemo biti još energičniji i obići ćemo celu Srbiju“, rekao je lider Nove Demokratske stranke Srbije.

On je ocenio da su on i Novi DSS zabranjeni na televizijama.

„Ja, kao neko ko je osvojio skoro šest odsto glasova na predsedničkim izborima, nisam za godinu i po dana dobio nijedan poziv za televizije sa nacionalnim frekvencijama – Pink, Hepi, Prva, B92. Kao i na TV Kurir. Suštinski smo zabranjeni, i to su njihova pravila igre, kazao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, posle Vučićevog usmenog prihvatanja francusko-nemačkog predloga sporazuma, jasno je da SNS mora što pre da ode sa vlasti, saopšteno je iz te stranke. (kraj) DN/LJS

„Spremni smo da ponesemo odgovornost. Ljudi nas vole, osećaju iskrenost i energiju i želju da se popravi stanje u zemlji i da Srbija zasija“, dodao je Miloš Jovanović.

Predsednik NDSS Miloš Jovanović rekao je i da je Nova Demokratska stranka Srbije svoj rad temelji na izvornim principima ali sa novim sagledavanjem stvari shodno prilikama u kojima živimo.

“Osnovni princip delovanja Novog DSS je decentralizacija, na svim nivoima. Ključne stvari za koje se zalažemo pored decentralizacije je promena izbornog sistema, ozbiljna nacionalna politika, ozbiljan ekonomski razvoj zasnovan na domaćoj privredi i domaćem kapitalu, poljoprivredi I prehrambenoj industriji, promene u poreskoj politici. 

Podmladili smo stranku, jer smatramo da su mladi budućnost I zato poseban akcenat u našem programu je stavljen na mlade ljude, koji danas, nažalost,  u sve većem broju napuštaju zemlju jer ne vide perspektivu u njoj- zaključio je Jovanović. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare