Milenković: Vranje prolazi kroz veoma težak period

VRANJE

Vranje prolazi kroz veoma težak period, izjavio je gradonačelnik Slobodan Milenković, u četvrtak, govoreći o epidemiološkoj situaciji. 

„Imamo veliki broj zaraženih sugrađana, ali nažalost i onih koji nisu uspeli da se izbore sa koronavirusom. Ovom prilikom upućujem iskreno saučešće porodicama preminulih. Naš zdravstveni sistem trpi veliki pritisak, posebno ATD ambulanta. Od ukupnog broja pregledanih pacijenata, polovina je bila sa upalom pluća“, rekao je Milenković.

Gradonačelnik je dodao da je izuzetno veliki pritisak na zdravstvene radnike u Vranju i zato je apelovao na sugrađane da poštuju epidemiološke mere, jer na taj način, štiteći sebe, štitimo sve ostale, ponajviše naš zdravstveni sistem.

„Uveren sam da ćemo u narednom periodu uspeti da situaciju stavimo pod kontrolu i da ćemo izaći iz ove pošasti sa što manje posledica.

Ponoviću apel svim našim sugrađanima, svim Vranjancima, da i u narednom periodu budu odgovorni, disciplinovani i ozbiljno shvate ovu situaciju“, rekao je za Gradski sajt Milenković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare