Milan Stanojević putuje za Gruziju, na Evropsko prvenstvo

VLASOTINCE


Milan Stanojević, član bokserskog kluba „Arena“ Vlasotince, dobio je poziv selektora reprezentacije Srbije Dragana Vasiljevića, da od 15. do 31.jula odradi završne pripreme pred predstojeće Kadetsko prvenstvo Evrope koje će se održati narednog meseca od 2. do 12.avgusta u Tbilisiju, glavnom gradu Gruzije.
Mlađani i izuzetno nadareni Milan Stanojević je januara ove godine bio tri nedelje na bazičnim pripremama, koje je Bokserski savez Srbije organizovao kako bi se omladinski reprezentativci Srbije na vreme pripremili za Evropsko prvenstvo. Milan je vrlo talentovan sportista čije vreme dolazi i koji bi rezultatski maksimum trebalo da ostvari na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.


” Ponosni smo što će član našeg kluba braniti boje reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Gruziji. Na spisku selektora Vasiljevića bokser iz Vlasotinca je jedini predstavnik regiona jugoistočne Srbije, čime je uspeh još veći. Milan Stanojević je na državnom prvenstvu pokazao da je najbolji u Srbiji u kategoriji do 62 kilograma, i time zaslužio da dobije poziv selektora reprezentacije Srbije. Sa Milanom svakodnevno intenzivno radimo, uprkos velikim vrućinama, i nadamo se da će se taj trud isplatiti i da će Milan ušpešno predstavljati opštinu Vlasotince i Srbiju na Evropskom prvenstvu”, preneo nam je ovu lepu sportsku vest Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca i najzasluženiji za procvat boksa u gradu na reci Vlasini.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare