Mila prva pratilja i mis šarma

NIŠ

Mila Janković, osamnaestogodišnja Nišlijka, na izboru Mis Enviromen Serbia ili Mis zaštite životne sredine, osvojila je dve titule –titulu Mis prva pratilja i titulu Mis šarma. Takmičenje je održano u Novom Sadu, a Mila je prvi put učestvovala, jer je tek sada postala punoletna. O pobednici su odlučivali glasovi preko SMS poruka. Takmičenje se prvi put organizuje u Srbiji, a reč je o manifestaciji čiji je cilj da osnaži žene kroz liderstvo, društveno korisne aktivnosti, cilj je i edukacija o zaštiti životne sredine i promocija eko turizma.

Mila Janković je na ovom takmičenju osvojila i VIP putovanje za Belgiju, gde će ići kao gost na izboru za Mis Belgije, kao predstavnica Srbije.

„Isreno, nadala sam se nekoj tituli, ali nisam očekivala da će ih biti dve“, kazala odmah nakon takmičenja Mila Janković. „Ovo je dokaz kada se trudiš i radiš na sebi, možeš da očekuješ veliki uspeh. Nastaviću da radim na sebi i angažovaću se više u pravcu modelinga“.

Pobednica takmičenja putuje na izbor za Miss internacional u Indiji, na kojem se kroz izbor najlepših devojaka radi i na globalnom podizanju svesti i značaja očuvanja zdravlja i životne sredine.

Tema zaštite životne sredine je poslednjih godina veoma aktelna u svetu ali i u našoj zemlji. Organizatori ovog takmičenja su kao jednu od ideja vodilja imali i to da lepe devojke koje imaju razvijenu svest o ovoj temi i koje se svojim aktivizmom bore da se očuva okolina mogu da postanu uzor vršnjacima u tom pravcu. (kraj) VP/MN

(Zbog problema sa napadom na sajt objavljeno retroaktivno)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare