Mikić ubijen zbog krupnih kriminalnih poslova u koje je želeo da udje ?

LESKOVAC

Aleksandar Mikić iz sela Rudare kod Leskovca, koji je sinoć oko 21 sati ubijen u Leskovcu, bio je umešan u otmicu lokalnog dilera pre više od sedam godina.

Taj sudski postupka je još uvek u toku ali dobri poznavaoci prilika i ljudi iz kriminalog miljea u Leskovcu ne dovode ubistvo u vezu sa ovim slučajem.

JUGpressovi dobro obavešteni izvori iz različitih struktura smatraju da je u pitanju ubistvo koje je izveo profesionalac, neko ko je, najverovatnije, došao sa strane.

Mikić je ubijen u svom automobilu.

Naši izvori navode da snimak sa sigurnosnih kamera pokazuje trenutak kada on seda za volan i, ubrzo, automobilu prilazi nepoznati muškarac koji ima kapuljaču na glavi i zaklanja lice od kamera, i u njega, kroz otvoren prozor, ispaljuje petnaest metaka.

Ubrzo zatim zapaljen je automobil koji je , tvrde naši izvori, ubica sa onima koji su ga čekali došao do zgrade u kojoj Mikić živi.

Trideset dvogodišnji ubijeni mladić je pokušavao da se bavi gradjevinski poslovima, renovirao je i nadogradio nekoliko stanova na jednoj kući u Leskovcu.

Naši izvori navode da je novca dobio  posle povrede na utakmici, ranije je igrao fudbal, i da mu je u dva navrata jasno stavljeno do znanja da ne pokušava da se meša u tudje poslove .

Izvori JUGpressa kažu da su ga lokalni igrači na toj sceni upozotili i ponizili kada je prošle godine dobio batine u sred bela dana u kafiću Safari i još jednom kasnije.

Medjutim, sve to, kažu, nije povod za njegovo ubistvo već sumnjaju da je motiv povezan sa poslovima u koje je , kažu, želeo da udje i zbog kojih je nedavno, po pet-šest dana,  boravio na Malti i u Nemačkoj.

(autor fotografije Vladimir Joić)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare