Memorandum o razumevanju između grada Leskovca i kompanije „Aunde“ potpisivan bez medija

LESKOVAC

Generalni direktor kompanije „Aunde Srbija“ d.o.o. Anino de Venecija i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović potpisali su Memorandum o razumevanju, kojim se izražava namera o međusobnoj saradnji i predviđaju se dalji koraci za početak poslovanja kompanije „Aunde“ u Leskovcu, objavljeno je na sajtu grada.

Zanimljivo je da za ovaj događaj mediji nisu bili pozvani, iako pozive iz kabineta gradonačelnika uredno dobijaju za otvaranje privatnih prodavnica nameštaja, igraonica, poliklinika, obilazak privatnih strugara, ciglana, hladnjača i slično.

Ovim dokumentom izražava se spremnost na međusobnu saradnju po pitanju realizacije plana kompanije „Aunde“ da na teritoriji grada Leskovca otvori fabriku za proizvodnju navlaka za automobilsku industriju u objektu površine oko 13.000 m2. Investitor će zaposliti najmanje 350 radnika na poslovima sa punim radnim vremenom. Grad Leskovac izrazio je spremnost da podrži investitora i da uloži napore da mu, u skladu sa svojim nadležnostima, u skladu sa regulativama Republike Srbije, pomogne sa početkom rada, navodi se na sajtu grada. (Kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Potop
Potop
9 meseca pre

Ispod žita i iza zatvorenih vrata da se nezna koga i šta mućkaju.Ovaj narod bolje i ne zaslužuje od Meska i Vučka,a posle prosipaju mleko paradajz krastavac maline vade višnje itd.Kako radite tako vam se vraća a biće i gore kada bude trebalo da se izračuna šta su sve pokrali koliko zadužili kod Kineza Arapa Turaka i ko zna koga još.

Kad bi se zezali
Kad bi se zezali
9 meseca pre

Nije mi jasan termin memorandum o razumevanju ,sam znam da se jos jedna prevara lepo krsti