Među pobednicima studentskog takmičenja “Ace the Case”  I studenti iz Niša

NIŠ

 Jelena Todorović i Novak Stamenković, studenti četvrte godine Ekonomskog fakulteta u Nišu, deo su tima koji je pobedio na studentskom takmičenju u rešavanju poslovnih  problema “Ace the Case”. Oni će, zajedno sa Vanjom Popov, studentkinjom FON-a i Nikolom Stankovićem, studentom Ekonomskog fakulteta u Beogradu, imati priliku da se dalje usavršavaju u Varšavi, gde će unaprediti svoja znanja i veštine koja će im biti od velike koristi u budućoj karijeri.

Četvoročlani pobedio je na ovogodišnjem prestižnom takmičenju koje se ,osim u Srbiji, organizuje u oko 30 zemalja sveta i okuplja najbolje studente.

Pobednički tim je prema mišljenju žirija koji su činili stručnjaci iz društva za konsalting i reviziju KPMG, predstavili najbolje rešenje za zadati poslovni problem i to za samo tri sata, bez upotrebe interneta.

Za njih je obezbedjeno dalje usavršavanje u Varšavi, gde će boraviti u KPMG kancelariji i na radionicama sa stručnjacima unapredjivati svoja znanja i veštine koje će im biti od koristi u daljoj karijeri.

Svake godine na takmičenje, koje revizorska i konsultantska kuća organizuje na globalnom nivou, prijavi se veliki broj studenata sa svih fakulteta, a proces selekcije prodje dvadeset najboljih. Za ovogodišnje takmičenje prijavili su se studenti ekonomskih fakulteta iz Beograda, Niša i Subotice, studenti FON-a, FEFA, Pravnog fakulteta, čak i jedan student univerziteta u Notingemu.

Ovakva takmičenja predstavljaju neprocenjivo iskustvo za studente, njihovo usavršavanje, a često i odskočnu dasku za zaposlenje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare