Medijana poklanja prvacima unifirme

NIŠ

Povodom početka nove školske 2018/2019. godine predsednik Gradske opštine Medijana, Nebojša Kocić posetio je Osnovnu školu Car Konstantin u Nišu. On je pozdravio prvake na prijemu organizovanom posebno za njih, u školi koja je ove godine bogatija za 155 učenika.

Prvacima ove škole doneli smo prigodan poklon – „zakletvu prvaka“, koja će ih na zanimljiv način uvesti u novi svet učenja i drugarstva. Gradska opština Medijana će prvacima pokloniti i uniforme – majice sa dugim i kratkim rukavima, edukativnu igricu i reflektujući prsluk radi bezbednosti u saobraćaju – rekao je Kocić i pozvao nove đake Cara Konstantina da budu vredni na ponos opštine i roditelja, i ređaju samo petice u dnevniku.

 

-Na kraju svim našim đacima, posebno onima koji prvi put ulaze u školske klupe, želim srećan početak školske godine! – dodao je prvi čovek najveće niške opštine.

Na području Gradske opštine Medijana je 10 osnovnih škola, a ukupan broj prvaka u njima je nešto veći od 1000. Svečanostima u ostalih devet škola prisustvovali su i ostali članovi rukovodstva Gradske opštine Medijana.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare