MASOVNI SELFI NA TRGU KRALJA MILANA

NIŠ

Akcija Najveći selfie na Balkanu, koja je deo selfi foto konkursa #lizazov Nestlé sladoleda, stigla je i u Niš okupivši na Trgu Kralja Milana mnoštvo ljubitelja sladoleda.

 

Tokom vrelog subotnjeg popodneva, omladina i stariji, kao i čitave porodice zabavljali su se uz muziku, plesače, družili se, fotografisali selfije i rashlađivali uz omiljene Nestlé sladolede. Kada je kucnuo čas, svi su se okupili ispred kamere i uslikali još jedan selfie za istoriju, u pokušaju da nadmaše Beograd i Novi Sad, u kojima se na selfijima okupilo 157, odnosno čak 245 ljudi.

 

Jedna od tradicija kompanije Nestlé je da uvek nastoji da ponudi novitete i iznenađenja svojim potrošačima, bilo da je reč o novim sladoledima ili događajima poput Najvećeg selfija na Balkanu. Tako je sladoled od voćnih sokova ananasa i jabuke Pirulo Ananas, najnoviji proizvod koji je osmišljen u saradnji sa lokalnim timom iz Nestlé fabrike sladoleda u Staroj Pazovi i pravo osveženje leta, dok je fotografisanje masovnih selfija u najvećim gradovima Srbije podvig koji je prvi put učinjen u Srbiji. Naišli smo na veoma pozitivne reakcije stanovnika tri najveća grada, podstakli kvalitetno druženje i zabavu – poručila je Dragana Savić, biznis menadžer kompanije Nestlé za sladolede za Adriatik region.

 

#Lizazov je ovog leta privukao veliku pažnju svih ljubitelja sladoleda. Da bi se učestvovalo u konkursu, dovoljno je da se napravi kreativan selfi dok se uživa u omiljenim Nestlé sladoledima i zatim podeli fotografija putem društvenih mreža: Instagram-a, Twitter-a ili Facebook-a, uz haštag lizazov (#lizazov). Svake nedelje nagrada je novi iPhone 6, dok će oni koji do samog kraja ostanu uz #lizazov biti u mogućnosti da osvoje i glavnu nagradu – nagradno putovanje u vrednosti 2.000 evra. Kao inspiracija za učesnike i njihovu kreativnost služe interesantne teme na nedeljnom nivou, kao što su: Generacijski Liz, Liz i Ekipa, Liz u Kraju, Liz i Friz, Lizazov Srbijo! i druge, a u narednim nedeljama očekuje vas još iznenađenja.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare