Masovka za deljenje SNS informatora

LESKOVAC

Na platou ispred Robne kuće više desetina aktivista Saveta za omladinu gradskog odbora SNS Leskovac delilo je stranački list „Informator“.

Sadržaj broja predstavila je Saška Jovanović, rekavši da se u januarskom broju građani mogu informisati o svim događajima, ulaganjima i projektima koji su se desili u prethodnom periodu, kao i o aktivnostima mesnih, opštinskih i gradskih odbora Srpske napredne stranke.

Ovo je bilo najmasovnije delejnje SNS informatora do sada, kome je prisustvovao i predsednik Gradskog odbora SNS Goran Cvetanović.

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
MLS
MLS
5 godine pre

SNS Leskovac pokazuje svoju snagu bez obzira na sve, pogledajte koliko mladih i obrazovanih ljudi je bilo prisutno, to je budućnost Leskovca i Srbije.

Danijela
Danijela
5 godine pre

Kada neko radi, onda se to i vidi a bogami treba i da se pokaze.

Unicorn
Unicorn
5 godine pre

Da li ovde ima vise od hiljadu okupljenih po proceni redakcije? Nadam se da ste snimili setnju od robne kuce do centra za socijalni rad, ovi sto su bili poslednji nisu ni krenuli sa polazne tacke.

HUNTER
HUNTER
5 godine pre

Jel ovo oproštajni skup?

DS Propo
DS Propo
5 godine pre
Odgovori  HUNTER

Nije, sledeći put će biti memorijalni. Jer, muči se jadni SNS, da mu niko nije u koži.

Šta ćeš…

Ja ću čivas regal, a ti?

mara
mara
5 godine pre
Odgovori  HUNTER

To ti je bruka Leskovcana hvale se ali sa cime ono sto su postigli obnove skola na kojima su popadali plafoni rekonstrukcija vodovodne mreze u svakoj ulici mozes videti zutu traku razrovano od popucale cevke kao da su staklene a o ulicama da ne pricamo sve popucalo rupe koliko hoces Leskovcani su ti crna rupa na semaljskoj kugli!