Marko Čadež obišao ugrožene u Lebanu

LEBANE

Privredna komora Srbije obezbedila je donaciju u vidu terenskih vozila za domove zdravlja Lebane, Medveđa i Bojnik, kao i 40 agregata za struju i pakete namirnica za domaćinstva u selima Jablaničkog okruga koja su pogođena poplavama i ledenim talasom.

Ključeve za vozila je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež uručio direktorima Doma zdravlja i izjavio da su PKS i njene članice pre dve nedelje počele su hitno na terenu da donose ono što je napotrebnije.

„Dosta domaćinstva je ostalo bez struje, do dosta kuća nije moglo da se dođe, a posebno lekari i medicinsko osoblje. Naša ideja je da domovima zdravlja uručimo od srpske privrede terenska vozila kojima će moći da dođu do najzabačenijih mesta. Privreda će pomoći i poljoprivredu i stočarstvo ovoga kraja, koji su takođe pretrpeli veliku štetu.“

Marko Čadež je sa Goranom Jovićem, direktorom Regionalne privredne komore, obišao domaćinstvo porodice Cvetković u selu Poroštica, gde su uručuli poklon sa namirnicama i agregat za struju. Predsednik PKS posetio je i kompaniju „Lebanteks” koja posluje u sastavu „Ormo grupe”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare