Marija Šerifović u Nišu za Srpsku novu godinu

NIŠ

Nišlije će pravoslavnu Novu godinu dočekati u parku Svetog Save uz Mariju Šerifović ,  potvrđeno nam je danas u gradskoj opštini Medijana, koja je organizator proslave.

Inače ova gradska opština već tradicionalno organizuje doček Pravoslavne godine na otvorenom.

Program u parku Svetog Save počinje 13. januara u 21,30 sati.  Kao predgrupa nastupiće niški bend “La Kampanela”. Koncert zvezde večeri, Marije Šerifović trebalo bi da počne oko 22 sata i 30 minuta.

Organizator je za ovu proslavu, pored spektakularnog vatrometa u ponoć, pripremio iznenađenje za posetioce. To će biti audio-vizuelan spektakl, animacija primerena prazniku, koja će biti projektovana na Hramu cara Konstantina i carice Jelene u ponoć.

Nema veselja bez trubača, pa iz gradske opštine Medijana obećavaju i ove užitke. Ništa bolje od kuvanog vina, rakije i čaja ne može da ugreje na minus stepeni pa će građani I gosti Niša imati mogućnost da konzumiraju I ove napitke.

Marija Šerifović je svim Nišlijama i svojim fanovima preko niškog Radio buma uputila video poziv za druženje 13. Januara pred ponoć.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
mirjana
mirjana
7 godine pre

a grad nema pare da resi vodosnabdevanje ulice delnicke u vrtiste da deca nepiju vise bunarsku vodu punu arsena i bakterija bruka ali idu izbori