Maratonac Kristijan Stošić sa osnovcima

VRANJE

U okviru manifestacije „Dečja nedelja“ jedan od najboljih maratonaca kod nas, Kristijan Stošić družio se decom Vranja.

„Na poziv Grada i gradskog većnika za sport, danas se družim sa vranjskim osnovcima. Tu sam da im objasnim zašto je sport važan, kako se počinje, trenira, koji su osnovni koraci, koji je cilj trčanja i koliko je rada, truda i odricanja potrebno da bi se uspelo u sportu“, rekao je Stošić, koji je član AK „Vranjski maratonci“.

Gradski većnik za sport Nenad Đorđević izrazio je žaljenje što zbog pandemije izazvane koronavirusom ove godine nije moguće omasoviti sportske aktivnosti dece.

„Zbog nesigurne epidemiološke situacije današnje aktivnosti sveli smo na minimum. Sportskim aktivnostima u okviru „Dečje nedelje“ promovišemo zdrave stilove života. Verujem da je naš proslavljeni maratonac Kristijan Stošić uspeo da dočara deci koliko je truda i energije potrebno da bi se postigli zapaženi rezultati“, istakao je Đorđević.

Program „Dečje nedelje“ pripremljen je u saradnji sa beogradskim udruženjem „Dečje srce“ čiji je projekat podržan od Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare