Manifestacija “Važno je učestvovati”

LESKOVAC

Leskovački savez sportova i OŠ “Petar Tasić” organizovali su danas  akciju „Važno je učestvovati“. Cilj ove akcije je razvijanje sportskog duha kod školske dece, gde nije samo važno pobediti, već i učestvovati – dajući sve od sebe u duhu „fer-pleja“, jer sport treba da povezuje ljude i budi ono najbolje u njima.

Organizovano je  i simbolično nadmetanje u fudbalu, košarci, atletici i karateu u sali za fizičko vaspitanje OŠ „Petar Tasić“.
Direktor škole „Petar Tasić“ Goran Filipović je rekao da se nada da uz kvalitetan rad sportskih stručnjaka sportski talenti našeg grada više ne budu samo talenti, već budu priznati i poznati sportisti koji će osvajati medalje na svim velikim takmičenjima.

vazno-je-ucestvovati-2 vazno-je-ucestvovati-1
Manifestaciju je otvorio član gradskog veća Goran Vukadinović i rekao da, kao što i sam naziv akcije kaže, svako može učestvovati u sportu i na taj način videti koliko je lepo baviti se sportom, putovati, družiti se, a na kraju krajeva i biti zdrav.
U programu je učestvovalo devet klubova i to karate klubovi „Unsu“ i Dubočica 1984“, fudbalski klubovi „Lavice Dubočica“, „Kumarevo 65“, „Lemind 1953“, „Dubočica“, košarkaški klubovi „Ol star 016” i “Hisar”, te atletski klub „Leskovac“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare