Mali sajam sporta po prvi put u Lebanu

LEBANE

Mali sajam sporta održan je danas u sportskoj hali u Lebanu po prvi put. Organizatori ovog Sajma su Sportski savez Srbije i Ministarstvo omladine i sporta, uz podršku Sportskog saveza opštine Lebane i lokalne samouprave. Opštinu Lebane, kao i sam sajam posetili su Davor Štefanek i Goran Marinković ispred Sportskog saveza Srbije.

Deca iz Lebana imala su priliku da se, na štandovima, upoznaju sa raznim sportovima, kojima bi mogli da se bave, a klubovi su se predstavili svako na svoj način. Učesnici Malog sajma sporta bili su: FK Radan, FK Jedinstvo Bošnjace, FK Radnički Bošnjace, OK Radan, RK Radan, KK Radan, Šahovski klub Radan, Karate klub Radan, Airsoft klub “Justinian”, Aikido klub Radan, Teniski klub Lebane,  Planinarsko-biciklistički klub Radan, Bodibilding klub King, Stonoteniserski klub Radan, Karate klub Viktorija, Mačevalački klub Feniks, Streljačko udruženje Gatos i Džijudžica Radan.

Pomoćnik predsednika opštine Lebane Goran Lazarević govorio je o uspesima klubova i istaknutim pojedincima kao što su fudbaleri Lazar Ranđelović, Milan Mitrović, Aca Kovačević, Dragan Ivković Tvigi, kao i o mladim nadama lebanskog sporta Filipu Stanojeviću, Mladenu Stojanoviću, Anastasiji Živković, a medaljama mogu da se pohvale Tara Stanković, Anđelija Ivković, Anastasija Đokić i Sara Stanimirović.

Predsednik Sportskog saveza Srbije i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2016. godine, Davor Štefanek pohvalio je opštinu Lebane kao najboljeg organizatora ovogodišnjeg Malog sajma sporta: “Ovo je deseti i poslednji u nizu Mali sajam sporta, pred veliki Sajam sporta koji će se održati u Beogradu. Opština Lebane može da se ponosi svojom decom, trenerima, sportistima i Sportskim savezom. Oduševljen sam što jedno malo mesto ima ovoliko sportista i na ovakav način organizuje događaje.”

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare