Makedonci skenirali Ljubisavljevića: Jagma za golgeterom

LESKOVAC

Brestovački Železničar je završio sezonu u Jablaničkoj okružnoj ligi na nezavidnom desetom mestu. Uspeli su da zabeleže 12 pobeda, 2 puta su remizirali, a teren su napustili pognute glave 16 puta. Strelci su bili raspoloženi i zahvaljujući Milošu Ljubisavljeviću u Stefanu Periću protivničke golmane su matirali 57 puta. Odbrana nije funkcionmisala najbolje i poklekla je 81 put.

  • Očekivali smo u godini jubileja, kada proslavljamo stogodišnjicu postojanja, bolji plasman na tabeli. Imali smo sve uslove. Po bogatoj infrastrukturi i kvalitetu terena prednjačimo u okrugu. Predstojeći period ćemo iskoristiti za analizu i za sledeću sezonu planiramo blagovremeni početak priprema, dovođenje nekolicine novajlija i znatno bolje izdanje, rekao je trener Igor Filipović.
    Minulu sezonu je obeležio Miloš Ljubisavljević (24) koji je 25 puta uspeo da zatrese mrežu rivala i desetak puta je odlično asistirao. U vrhu je golgetera Jablaničkog okruga. Jedan je od predvodnika u ekipi, a iskustvo je sticao u pionirskoj školi Reala u Nišu, gde je radio pod nadzorm Gorana Stojiljkovića, bivšeg internacionalca (Radnički, Crvena zvezda, Majorka, Hetafe) i potom u Rtnju, Sinđeliću i Pukovcu. Zapao je za oko fudbalskim lovcima na talente i već su ga u nekoliko navrata posetili predstavnici srpskoligaša, a interesantan je i prvoligašu Dubočici.
  • Imam primamljive ponude i verovatno ću promeniti sredinu za narednu sezonu. Možda ću otputovati u Severnu Makedoniju jer sam bio na skeneru nekolicine makedonskih klubova.Ovakve prilike moram iskoristiti jer se retko pružaju. Na revijalnoj utakmici protiv Puste Reke iz Bojnika, povodom obeležavanja jubileja u Brestovcu, uspeo sam da postignem tri pogotka. I na ovoj utakmici sam bio snimljen i predstavio sam se u najboljem izdanju, rekao je golgeter Ljubisavljević. (kraj) GM/MN
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare