„Majke & snajke karavan“ u Nišu, Leskovcu i Vranju

BEOGRAD-NIŠ-LESKOVAC-VRANJE

Od petka 24. juna „Majke & snajke karavan“ obilazi Srbiju, a prvog vikenda sa Rašom i ekipom Kurir televizije druže se građani Niša, Leskovca i Vranja. Građane očekuje nesvakidašnja zabava koja podrazumeva druženje s vrhunskim kuvarom i voditeljem popularne emisije Rašom Vlačićem, uz degustaciju njegovih specijaliteta i različite poklone.

Karavan kreće s juga, u jednom gradu se zadržava jedan dan, a druženje s građanima planirano je od 17 do 19 časova.  U petak, 24. juna Karavan stiže u Niš na Trg Kralja Milana, narednog dana u Leskovac na plato ispred Leskovačkog kulturnog centra, a u nedelju u Vranje na šetalište Kralja Stefana Prvovenčanog. Nakon toga, u utorak 28. juna posećuje Beograd, zatim od 1. jula obilazi Čačak, Zlatibor i Kragujevac, a trećeg vikenda od 8. jula posetiće Smederevo, Jagodinu i Bor. Poslednja destinacija Karavana biće Beograd 16. jula.

„Majke & snajke karavan“ nastao je iz popularnog kulinarskog takmičenja „Majke & snajke“, koje vode Seka Aleksić i Raša Vlačić, a koje se emituje na Kurir televiziji radnim danima od 18 časova.

– “Majke i snajke” su mnogo više od emisije o kulinarstvu. To je priča o ljudima koji žele da pokažu šta umeju, čije priče se prepričavaju, a recepti prepisuju. Emisija ima svoja pravila koja se odnose na broj učesnika, a naša želja je da svima omogućimo da dožive čari ovog uzbudljivog šoua. Svi koji to budu želeli, dobiće priliku da stanu pred kamere, a sve ostale pozivamo da uživaju u nesvakidašnjoj zabavi i poklonima – kažu organizatori Karavana iz tima Kurir televizije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare