Lokalnoj samoupravi BAT donirao IT opremu

VRANJE

,,British American Tobacco“ kompanija koja 15 godina posluje u Vranju, kao društveno odgovorna komanija poklonila je Gradu IT opremu.

Ugovor o donaciji lokalnoj samoupravi, koja se sastoji od 30 desktop računara, 15 laptop računara, 10 monitora i dva štampača potpisali su
gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i direktor BAT „Vranje“ Ričard Vredenberg.

,,Zahvaljujem vam se na ovoj vrednoj donaciji i ističem da ste uvek imali razumevanje za potrebe lokalne samouprave. Ulaganja ove kompanije u lokalnu zajednicu u proteklih 15 godina, procenjuju se na oko 600.000 evra. Podržali ste realizaciju mnogobrojnih projekata, što vas svrstava u red društveno odgovornih kompanija. Ova donacija će većim delom biti usmerena ka Centru za socijalni rad i delimično prema Gradskoj upravi. Nadam se da će naša uspešna saradnja biti nastavljena i u narednom periodu“, rekao je gradonačelnik.

Direktor BAT „Vranje“ Vredenberg, izrazio je spremnost za dalju saradnju sa lokalnom samoupravom, najavivši planove za realizaciju nekih novih projekata u narednom periodu.

Na sastanku je bilo reči i o realizaciji značajnih projekata, popot završetka obilaznice u Bunuševcu, Hiruškog bloka i Pozorišt

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare