Likovni konkurs povodom Dana osoba sa invaliditetom

LESKOVAC

Udruženje za pomoć MNRO Leskovac povodom 3.decembra, Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, raspisuje likovni konkurs pod nazivom „Svet je lep kada zajedno stvaramo“.

Pravo učešća na konkursu imaju deca, mladi i odrasli, korisnici usluga Dnevnog boravka i članovi Udruženja za pomoć osobama sa intelektualnim poteškoćama sa teritorije Republike Srbije. Cilj konkursa je promocija ideje da različitost čini svet bogatijim i boljim mestom za život, kao i da se prikaže kreativnost osoba sa intelektualnim poteškoćama.

Uslovi konkursa:

Dozvoljeni su dvodimenzionalni radovi, maksimalnog formata 40×29 cm, rađeni različitim crtačkim, slikarskim, grafičkim i ostalim tehnikama koje odgovaraju mogućnostima autora. Tema radova je po slobodnom izboru autora s obzirom na to da se želi postići različitost likovnog izražavanja. Radovi se ne vraćaju, nego ostaju u zbirci organizatora. Organizator zadržava pravo da radove koristi za druge neprofitabilne izložbe u dobrotvorne svrhe i da ih reprodukuje u štampi.

Na poleđini svakog rada čitko štampanim slovima ispisuje se sledeće:

– Ime i prezime autora;

– Naziv Dnevnog boravka –Udruženja;

– Adresu na kojoj se Boravak ili Udruženje nalazi;

– Kontakt osobu iz Dnevnog boravka – Udruženja sa brojem telefona i e- mail adresom.

Rokovi:

Konkurs traje od 12.11.2019. godine do 27.11.2019. godine. U obzir će se razmatrati samo radovi poslati u roku.

Radove treba slati na adresu:

UDRUŽENjE ZA POMOĆ MNRO LESKOVAC

Ulica Nikole Skobaljića 147

16000 Leskovac

Za tri najbolja rada, koja bira stručni žiri, predviđene su robne nagrade, koje će biti uručene 03.12.2019. godine u 12 sati, na završnoj izložbi u Dnevnom boravku „DUGA“ na gore pomenutoj adresi Udrženja za pomoć MNRO Leskovac. Zavisno od nagradnog fonda koji se može uvećati, uz pomoć donatora i ostalih izvora finansiranja, organizator zadržava pravo da uvede i dodatne nagrade o čemu će učesnici biti naknadno obavešteni kao i o ostalim informacijama koje su bitne za konkurs.

Za sve informacije možete se obratiti na telefone:

065/2805540 Aleksandra Jovanović – sekretar Udruženja

064/ 4596381 Dragan Nikolić – defektolog koordinator konkursa

ili na e-mail: mnrole@gmail.com

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare