Lideri konkurentnosti “Actavis”, motel Predejane i Duvanska industrija iz Bujanovca

LESKOVAC

 

Na forumu u Novom Sadu dodeljeno je priznanje “Lider konkurentnosti i održivog razvoja Podunavskog regiona“, a među dobitnicima su i kompanija „Aktavis“, motel „Predejane“ i „Duvanska industrija Bujanovac“ kojima je ovo priznanje danas uručeno.

Gradu  Leskovcu je ranije uručeno priznanje „Zlatni ključ – otvoreni grad“.

Osim priznanja „Zlatni ključ – otvoreni grad“, Leskovac je u ovoj godini dobio još jedno priznanje, „Kapetan Miša Anastasijević“, podsetio je u svom obraćanju gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

“Naš cilj je da iskoristimo ova priznanja kako bi se povezali sa drugim ljudima, tržištima, institucijama, za izgradnju infrastrukture, predstavljanje svojih kvaliteta i razvoj kulture. Reka Dunav spaja mnoge zemlje i kao takva sa svojim potencijalima čini osnovu za razvojne projekte. Verujem da su ova priznanja dokaz da je prepoznat naš rad na poboljšanju života u svim sferama, a za nas su ona dodatni podstrek da nastavimo da vredno radimo”, rekao je Cvetanović.

„Zdravlje Aktavis“ je renomirani farmaceutski proizvođač koji uspešno nastavlja tradiciju dugu više od 60 goidna. Zahvaljujući stalnim investicijama, ova fabrika posluje po najvišim standardima kvaliteta.

Motel „Predejane“ predstavlja svojevrsno ostvarenje poslovne vizije Dragana Pavlovića i doprinosi afirmaciji turističkih potencijala juga Srbije.

I „Aktavis“ i motel „Predejane“ predstavljaju odrgovorne partnere lokalnoj zajednici koji pružaju podršku unapređenju kvaliteta života  u našem gradu, rekao je Cvetanović čestitajući prvim ljudima ovih kompanija na osvojenim priznanjima.

Priznanja je dobitnicima uručio direktor „Media investa“ Vlado Markanović .

“Kada sam krenuo jutros neka blesava kiša u novom sadu, spustila se magla, i ja razmišljam, putujem, šta da kažem kada dođem u Leskovac. Sve što sam razmišljao, sve sam zaboravio, razoružala me ova silna bolumenta javnog rada, preduzetništva, ljubavi i svega onog svetlog. Kažu da je kratkoća snaga talenta i ja ću u jednoj rečenici reći jednu misao poteklu iz naroda „Za pticu gnezdo, za pauka mreža, za čoveka prijateljstvo“. Hvala vam na ovom dočeku i prijateljstvu i sretan sam što je grad Leskovac dobitnik ovog izuzetno značanog priznanja. Pametan gradm, za pamentu ljude, u poslednjih nekoliko godina vi ste to i dokazali, čestitam vam…” rekao je Markanović.
U ime zaposlenih u kompaniji „Aktavis“ zahvalio se generalni direktor Bojan Jović.
“Trudi i rad koji smo ulagali u proteklim godinama prepoznat je i od strane drugih, što je i najveće priznanje za nas”, rekao je on.

Na svečanoj dodeli ovih priznanja prikazan je kratak film sa kojim se Leskovac predstavio na ovogodišnjem Dunavskom biznis forumu.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kolko puta će se slika sa ovaj kalauz?
Kolko puta će se slika sa ovaj kalauz?
7 godine pre