Leskovački Vodovod bez detalja o novim priključenjima

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Branislav Stanković, direktor JKP „Vodovod“, kaže da će u 2020. godini osnovni cilj ovog preduzeća biti, kao i do sada, da obezbedi kvalitetno i stalno snabdevanje zdravom pijaćom vodom oko 90.000 stanovnika.

„Ukupna dužina mreže je 420 kilometara i dosta je stara, ali planiramo da je održavamo kako bi smo vodosnabdevanje kontinuirano održali. U prethodnom periodu smo obnovili nekih 10% vodovodne mreže, u šta je uloženo 5,5 miliona evra. U 2020. godini za investicije je planirano oko 8,5 miliona dinara. Očekujemo pozitivno poslovanje na kraju godine, sa dobitkom od nepunih 600.000 dinara. Zarade se isplaćuju redovno i u skladu sa zakonom. „Vodovod“ će održavati i javne česme i fontane, slivnike, podvožnjak gde ulazi podržavanje dve crpne stanice i čistiće fekalne tankove u „Zelenoj zoni.”

Stanković je napomenuo i da postoji srednjoročni plan poslovne strategije i razvoja „Vodovoda“ za period od 1.1.2020. – 31.12.2022. godine.

„Planiramo da u ovom periodu poslujemo pozitivno, da se smanji borj uposlenika po osnovu prirodnog odliva, da se redovno izmiruju sve obaveze prema dobavljačima, državi, kao i redovna isplata kredita. U planu je povećanje broja priključaka, a investicija u rekonstrukciju i proširenje vodovodne mreže će biti u proseku oko deset miliona na godišnjem nivou.“

6
Ostavite komentar

avatar
4 Tema komentara
2 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
6 Autor komentara
Setac Levo SmetaloGoranDanexjavni wcJel neko vido direktora Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Goran
Gost
Goran

Bitno se kupuju automobili za rukovodeci kadar…👍

javni wc
Gost
javni wc

Izvinite, kome grad placa odrzavanje javnih wc? Po kom ugovoru, s kim je potpisan i do kad vazi? Ako se usluge druge strane ne izvrsavaju, kake su konsekvence po tom ugovoru i koji su uslovi za raskid? Za Vodovod smo culi uvek potpisujete ugovor o odrzavanju. Negde sam procitao da ,grad izdvaja za javne toalete”, a ne stoji ono glavno: Kome daje to sto izdvaja? Ne daje valjda ABC-u bez ugobora?Ili sam sebi za Dezert, kad vodovod odrzava. Mora da ima neki plan trosenja po stavkama u ugovor ili uz ugovor?

Setac Levo Smetalo
Gost
Setac Levo Smetalo

Kakve veze ima Vodovod sa javnim toaletima? Ako ne znas ko odrzava, a ne umes da nadjes na netu, odi lepo do Dezert-a pa pogledaj cije uniforme nose radnici koji odrzavaju toalet.

Jel neko vido direktora
Gost
Jel neko vido direktora

Dajte sliku tog direktora sto ga krijete ko Trivana? Il nije tu il frugi govori na skupstinu i dok se nauci isteklo mu vd stanje. Ima li ga direktor uopste?

Dragan
Gost
Dragan

Mirosevce je udaljeno svega jedan kilometar od glavnog voda,koliko je to veliki projekat da bi se uradio prikljucak? Imamo neki stari vodovod koji nije u funkciju i voda je bakterioloski neispravna,a ovamo rasipate nase pare gde god stignete

Danex
Gost
Danex

E moj prijatelju. U Kumarevu je davno izgrađen i to sredstvima eu. A onda su dosli naucnici iz Vofovoda i razrezali skoro 50.000 po prikljucku.. Kolko da se izvade

Проститутки Бишкека