Leskovački SNS organizovano vodi medije na miting

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Miting koji organizuje Srpska napredna stranka u Beogradu u petak 26. maja 2023. godine pratiće na licu mesta i neki leskovački mediji. Oni će na to dešavanje otići u organizaciji Gradskog odbora SNS Leskovac. (kraj) IS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

10 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
K-REM
K-REM
10 meseca pre

Creme de la creme a la Edgar.
K-REM je bitan faktor u opstanku vlasti

Milica Jovanović
Milica Jovanović
10 meseca pre

Zašto ne napišete koji mediji će biti odvedeni? Kakav je ovo člana? Šta smo saznali? Ništa. Ionako je svejedno. Neka ugase svetlo kad izađu iz Leskovca.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
10 meseca pre

A kako se prijavljuje za mesto, (u obzir dolazi isključivo prvi red!)?

Pitam za drugaricu. 🙂

Potop
Potop
10 meseca pre

Svim snagama se pokušava da održi pozicija jer silaskom sa scene sledi procesuiran je,a oni sami znaju koliko su prljavštine uradili u korist sebe a na uštrb države.Zveckaju lisice pa se stegla zadnjica.

Janko
Janko
10 meseca pre
Odgovori  Potop

@Potop, kakvo procesuiranje, kakvi bakrači? Svima zinula ..ca za učešće u vlasti sa SNS. Eno ti kolaborantske Žute Patkice, ubiše se da uđu u Skupštinu. Pa onda Dveri…Za Riđu Rđu da ne pričam. Ko nam garantuje da oni neće da “sačuvaju” Ribolikog i lepo se dogovore sa njim za neku novu koaliciju. Recimo, on ode i sačuva sopstvenu …icu, a ostavi nam ljigavce iz SNS, te se oni uprepodobe i primire. Naj…li smo bilo kako, prijatelju moj. Pusti ti “levičara” Bakića i njegova “revolucionarna obećanja”. Veruj samo sebi, porodici i ponekom prijatelju. Ali sa ovim trećim, budi uvek na oprezu. Jer čovek je najodvratnije biće na planeti.

Dragan
Dragan
10 meseca pre
Odgovori  Potop

Ovakve budalastine odavno nisam cuo,ko ce bre biti procesuiran,Covek koji je Srbiju preporodio posle perioda vaseg urnisanja.
Covek koji je u Srbiju doveo Ruski gas,izgradio ovolike Autoputeve,Klinicke Centre,Bolnice,Pruge,Fabrike.
Pa sta ste vi u zivotu uradili za Srbiju.

Janko
Janko
10 meseca pre
Odgovori  Dragan

Koje bre “moje urnisanje”? Tebi je očigledno mozak urnisan.
Paklica cigareta 2009 je bila 70 euro-centi, a sad je 4 evra, urnisaču jedan. Ajd o cenama hrane da pričamo, ajd o cenama stanova, ajd o komunalijama. Sram te bre bilo, mi smo urnisali Srbiju. …očam ti se na spolja našminkanu bolnicu i vaša ugradjivanja, što sve plaćamo suvim zlatom. …očam ti se i na auto put, koj će mi djavo. Naše porodice ne žice od autoputeva, rdjo jedna.

Djura
Djura
10 meseca pre
Odgovori  Dragan

Vodi ga kuci da te zadomacini..Ali od svog novca a ne od nas sirotinje.

Nenad
Nenad
10 meseca pre
Odgovori  Dragan

Loknice, ti li si? Ja ti nisam demokrata, samo da znaš.

Pola pije pola sarcu daje
Pola pije pola sarcu daje
10 meseca pre
Odgovori  Dragan

Na svaki kilometar izgradjen nasim parama, u dzepove strpaju dva kroz 15 aneksa. Radove izvode pobratimi da prebacuju pare u privatne dzepove