Leskovački privrednici na Medjunarodnom sajmu “EXPO NIŠ 2017”

 

LESKOVAC-NIŠ

Na Medjunarodnom sajmu privrede i preduzetništva „EXPO NIŠ 2017“ koji se održava u Nišu, u Sportskom centru „Čair“ od 21. do 23 septembra, Leskovac je preko Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj, obezbedio učešće privrednicima kako bi predstavili svoje mogućnosti i potencijale.

Na štandu grada Leskovca svoje proizvode predstavila su preduzeća: „Mig Production“; „DCP Hemigal“; „Radomed“; „Super Natura“; „Honey de la Bees“; „Jugprom“; Udruženje leskovački ajvar „Lotos“ i Trikotaža „Djokić“.

Pokrovitelj Medjunarodnog sajma privrede i preduzetništva je grad Niš, dok je organizator gradska opština Pantelej.

Sem predstavnika lokalne samouprave, otvaranju su 21. septembra, prisustvovali i gosti iz Belorusije, predstavnici ambasada, kao i opština i gradova iz cele zemlje.

Izlagači na sajmu su zanatske radnje, mala i srednja preduzeća, udruženja preduzetnika, akcionarska i druga društva, turističke i druge organizacije privatnog i javnog sektora, holding kompanije, lokalne samouprave. Delatnosti koje izlagači obavljaju su stari zanati, umetnički zanati, poljoprivreda, prehrambena industrija, proizvodnja odeće i obuće, drvna i industrija plastične galanterije, hemijska industrija, elektroindustrija, metaloprerada, mašinska industrija, gradjevinarstvo, informacione tehnologije, turizam i ugostiteljstvo.

U subotu, 23. septembra, Medjunarodni sajam privrede i preduzetništva, za posetioce, otvoren je od 10 do 17 časova.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Spram grad i privreda
Spram grad i privreda
6 godine pre

A koje su to firme predstavljale Leskovac.Osim DCP i Jugprom koji su istaknuti donatori aktuelne vlasti za ostale bar ja nisam nikada cuo.Sa ovim SNS menadzerkama me necete ubediti da je ovo prava slika Leskovačke privrede.

Lokalni primitivci i hostese
Lokalni primitivci i hostese
6 godine pre

Kakav je bre ovo medjunarodni sajam.Sram vas bre bilo prostaci nepismeni.

Djurica
Djurica
6 godine pre

Ja se svojom gluvoćom (nisam čula) ne bih hvalio.