Leskovački “Dom“ dobio sertifikat boniteta, kao najbolje javno preduzeće u Srbiji ove godine

LESKOVAC

Sertifikat boniteta, koji je, na osnovu finansijskih rezultata u jednoj godini izdaje britanska kompanija “Wall Ltd“, dobilo je Javno preduzeće “Dom“. Oni su ovo priznanje zaslužili na osnovu rezultat rada u 2021. godini. Radi se o kampanji kompanija „Wall business“ radi u čitavom regionu i ovaj sertifikat govori da „Dom“ ima najbolji rezultat od svih javnih preduzeća koja posluju u Srbiji. Ovo praktično znači da će „Dom“ kod svih finansijsih institucija, banaka i partnera sa kojima radi imati direktnu prohodnost, da će moći da dobije svaku vrstu podrške, bez posebnih i dodatnih obrazloženja. Ovaj sertifikat će biti objavljen na sajtovima banka, u APR-u, kao i u Narodnoj banci.

“Čitave godine nosićemo epitet bonitetne firme koja omogućava da svaka firma koja posluje sa nama ima sigurnost naplate i poslovanja“ otkriva direktor Dragan Stamenković i dodao da se do ovakvih rezultat došlo jer su se trudili od septembra prošle godine da rade kvalitetno, otklone sve nedeostatke i poboljšaju efikasnost rada.

„Posvetili smo se ozbiljnosti u naplati, zavođenju reda i discipline koji je manjkao i za kratko vreme smo ispravili dosta tih negativnih ugovora i finansijskih tokova. Uspeli smo da naplatimo 13,5 miliona zaostalih potraživanja i ni prema kome nismo imali nikakvu popustljivost. Naravno da ništa ne može preko noći, ali se trudimo da preduzeće učvrstimo na zdravim nogama.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare