Leskovačke ulice po kiši

LESKOVAC

Ovo na snimku je ulica Pana Đukića koja prolazi pored gradske uprave.

Verovatno ne postoji osoba koja je prolazila trotoarom u toj ulici u vreme kad pada kiša a da nije bila okupana. Naročito u delu od semafora kod Okružnog suda prema trgu Marko Crni.

Sem bezobraznih i bahatih vozača, koje nije briga ni za koga drugog, za to kupanje vrlo veliku odgovornost snosi i lokalna vlast, koja je osnivač i nadležnih javnih preduezaća i inspekcija, a koja prstom nije mrdnula svih ovih godina da obezbedi uslove da građani mogu bezbedno i bez kupanja da se kreću trotoarom u ovoj ulici i u kišnim danima. (kraj) LJS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Tomislav
Tomislav
5 meseca pre

Bahatost vlasnika agencije Bojkovic. Parkirana vozila na trotoaru, mi pesaci ne mozemo da se krecemo trotoarom, vec koristimo kolovoz za kretanje, reklsmna tabla zauzima pola trotoara i niko nista ne preduzima. Kazu da je vlasnik zasticen jer mu prijatelj-zet od sestre radi u saobracajnoj policiji i da ga stiti. Ovim putem pozivamo rukovodstvo PU Leskovac da preduzme nesto???

Micko
Micko
5 meseca pre
Odgovori  Tomislav

Sestra Bojkovics policajka svercuje fals firmiranu robu sa saobracajcem, sa kojim zivi u vanbracnoj zajednici i niko nista. Ostalima su vezane ruke, jednostsvno idu linijom ne zameranja. Robu svercuju koristeci posao u policiji.

Oi!
Oi!
6 meseca pre

Deo ove ulice od semafora do Trga žrtava fašizma (iliti Crnog Marka) jedan je od najneuređenijih delova grada, iako se nalazi u širem centru grada. Možda i zato jer je to gradsko jezgro ili zbog romske male. Uređuju se minorni delovi grada (i sela), a nema se par miliona da se reviralizuje trotoar, postave ograde da se bahati ne parkiraju, dovede u red saobraćaj… Sveopšti javašluk.