Leskovačka opozicija jede picu u skupštinskoj sali

LESKOVAC

Opozicioni odbornice u Skupštini grada Leskovca su danas popodne u skupštinskoj sali jeli picu jer je vladajuća većina izglasala da se prekršI Poslovnik o radu I da se ne nepravi i pauza od 14 do 15 sati koja je predvidjena za  ručak.

Picu su naručili odbornici  odborničke grupe Za Leskovac zajedno  koji su na ručak u skupštinskim klupama pozvali I kolege iz odborničke grupe Demokratske stranke.

Pre toga je odbornik ove odborničke grupe Nenad Zdravković upozorio predsednika Skupštine grada Leskovca Aleksandra Djurovića na kršenje poslovnika I zatražio da se poštuje odredba o pauzi za ručak.

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Djurović je oko 14 i 20 minuta predložio da pauza za ručak bude posle 1. Tačke, usvajanje novog Poslovnika o radu I sa tim se složila vladajuća većina.

Odbornici odborničke grupe Za Leskovac zajedno  su posle toga naručili picu I pozvali I druge odbornike opozicije da im se pridruže u obedovanju u skupštinskim klupama. Rasprava o novom Poslovniku o radu Skupštine grada nije završena do 18.00 sati   a opozicioni odbornicui su, izmedju ostalog, upozorili da u tom dokumentu, čijem se usvajaju protive, izmedju ostalog nije ni predvidjena pauza za ručak. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare