Leskovačka inspekcija nije izašla da ruši bespravno ogradjen objekat u centru iako je to najavila

LESKOVAC

Leskovačka inspekcija nije juće izašla da ruši bespravo ogradjen prostor u centru grada iako je to sam najavila

U subotu su uklopnjeni providni zidovi, što, kažu nam poznavaoci prilika, inspekcija može da smatra kao nameru da vlasnik sam sruši bespravno podignuti objeka i, da mu ne bi pravili troškove, jednostavno ne izadju na teren.

Medjutim, stanje u centru grada ne govori baš o nameri da se sve vrati u prvobitno stanje, kako zakon nalaže a neko očigledno taj prostor doživljava kao svoju svojinu.

U prilog tome govori postavljena ograda na kojoj se nalazi katanac kao i metalni okvir koji nije skinut.

Regionalna informativna agencija JUGpress vas poziva. poštovani čitaoci, da ispod teksta komentarištet da li će sve ovo biti uklonjeno jer je sama gradska inspekcija navela da firma koja je ogradila prosto TENSSEL DOO LESKOVAC, čiji je zakonski zastupnik Ljubiša Marković, koji je i zastupnik “Martesa”, nema dozvole za to.

Ili će prostor ipak biti zauzet, samo da se malo “slegne prašina” .

Prati
Obavesti me o
guest
3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Djura
Djura
1 mesec pre

Građani Leskovca moraju držati na oku ovakve i slične secikese, koje u krajnjoj liniji otimaju njihovu imovinu. Ovaj lokal je samo početak!

Po završetku NAŠEG gradskog trga, moramo paziti koliku će površinu bespravno zauzeti poslastičara Sanjeli, koja je po vlasničkoj strukturi, u najbližim mogućim porodičnim odnosima sa gazda Ljubišom i njegovim nebrojenim krojačkim radnjama.

Петар
Петар
1 mesec pre

Није док се слегне прашина, већ док избургија адекватно одобрење од стране градске управе, и онда ће наравно све бити по закону. Предлажем још и то да се дотичном обележи једно паркинг место на сред трга, да га красе његова возила.

Miki
Miki
1 mesec pre

Naravno da nece biti uklonjen. To je sve u dogovoru, dok ne slegne prasina i popeglaju se papiri.