Leskovačka Dubočica pod sumnjom UEFA zbog utakmice sa Mladost GAT, FSS pokrenuo postupak

LESKOVAC

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) pokrenula je postupak protiv Gradskog fudbalskog kluba Dubočica iz Leskovca, nakon dojave UEFA o sumnjama u regularnost susreta 33. kola Prve lige Srbije, između Leskovčana i Mladosti GAT.

Mediji prenose da je iz UEFA u FSS stigao kompletan materijal o svim dešavanjima pre, tokom, i nakon meča, uz izveštaj o kretanju kvota u kladionicama na taj susret, a predmet je stavljen pod oznaku “hitno”.

Dubočica se oglasila saopštenjem koje prenosimo iz beogradskih medija, JUGpressu i Novoj Našoj reči ga nisu poslali.

” Gradski fudbalski klub Dubočica iz Leskovca, obaveštava sportsku javnost pogotovo ljubitelje kluba iz Leskovca da GFK Dubočica nije učestvovala ni u jednoj nečasnoj radnji po prijavi, te da za sve imamo valjane materijalne dokaze, sa kojima ćemo se braniti i čistog obraza izaći iz svega. Zahtevamo od eksperata iz Fudbalskog saveza Srbije, da detaljno pregledaju utakmicu iz prijave, takođe i sve prethodne i buduće utakmice našeg tima na osnovu čega će ustanoviti da nije bilo nikakvih nečasnih radnji.

GFK Dubočica se od početka drugog dela prvenstva suočava sa velikim kadrovskim problemima (dokumentovane povrede 7 standardnih igrača), kad na to dodadamo parne kartone deševalo se da na utakmici izađemo bez 8 ili 9 standardnih igrača (dokaz protokoli sa utakmica), što je rezultovalo i pad sa drugog mesta u plejaut zonu i gole borbe za opstanak. Kada smo gubili i imali dokumentovane sporne situacije na štetu našeg kluba, nikada se nismo oglašavali već časno i stojički podnosili sve. Sigurni smo da ćemo iz ove prljave igre izaći čistog obraza, bez obzira iz čijih kuhinja se servira negativna kampanja i blaćenje našeg kluba “, navodi se u saopštenju leskovačke Dubočice. (kraj) LJS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare