Leskovačka Apoteka nema radnike al ima novog direktora i Upravni odbor

LESKOVAC

Iako nema ni jednog radnika a lokale koji su bili u njenom sastavu grad prodaje, Apotela Leskovac je jutros, par sati posle ponoći, dobila novu direktorku i Upravni odbor.

Ovo su odlučili odbornici većine u Skupštini grada Leskovca.

Izvršena je mala rokada, dosadašnji direktor Živorad Denić je novi predsednik Upravnog odbora a Sunčica Stojanović je, sa mesta predsednice Upravnog odbora, imenovana za direktorku, na predlog odborničke grupe „Aleksandar Vučić – za našu decu“.

Prati
Obavesti me o
guest
18 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
kraj
kraj
11 dana pre

Ova aktivnost ima pozadinu koju vlast krije od gradjana. Gradjani izdržavaju vlast, plaćaju joj da radi u njihovom interesu. A vlast i dalje radi samo u svom ličnom interesu. Zato moraju da padnu na sledećim izborima.

kad bise zezali
kad bise zezali
12 dana pre

drzava obezbedi resurse za najprofitabilniju delatnost na svetu i to propadne,kolka li je to pljacka bila ne mogu ni da zamislim

Zažuljenko
Zažuljenko
12 dana pre

I? Šta je tu ĉudno? Ni Cvetanović ne bi mogo da sabere 20 ljudi da glasaju za GORANA CVETANOVIĊA, pa je ipak gradonačelnik.

Isti karić
Isti karić
12 dana pre
Odgovori  Zažuljenko

Gledam kako mladenke na portal na kojem su zabranjeni komentari o istini, lupetaju posle posete muzeja o poreklu porodice velecasnog. Ko Karici kad okupali i načesljali babu i turili je u fotelju pa je obikolili da se svi slikav za uspomenu i kratko pamcenje. Lupetaju mladi navodno o poreklu, da je gradonacelnik dete preduzetnika. A istina je da majka nigde i nista nije radila. Tatka pamte po manjkovi u Mesokombinatovi magacini i radnje. Tu je steko pocetni kapital. Nista i nigde. Imao je samo za poslanika da uplati Seselju i za profesori na fakultet. Da su gradonacelniku bili dobri drugari koje pominje na skupstini, ne bi mu drustvo dan i noc pravila Olivera, Jelena i Zare. On nije cenio ni Cokija, ni Vladu Markovica. Niti ceni Ivanu Joksimovic, nego je prisiljava da donosi planove u korist njegovih pobratima. Ivanu je iskoristio za svoje ciljeve, da naplati uslugu grada , da je preproda za svoj dzep, da se njemu vrati stan, lokal, asfalt, struja, ograda. Tacno je da je Ivana jedna od najpismenijih. Ali ona za to ima samo obavezu i odgovornost. Niti joj je muza zaposlio, niti decu. Sve Ivane, on koristi. Koristi njihovo obrazovanje, poreklo porodice, njihov drustveni status jer su takvi uvazeni. Ali zato sve poslanice koriste njega. Dosle u partiju poluobrazovane, pa im dao fakultetska radna mesta i masno placene pozicije bez ikakve oshovornosti! Zaposlio im muzeve u preduzeca s najvece plate. U SNS unose pametni a iznose glupi al bezobrazni. Odgovornost imaju obrazovani dok su najplaceniji sa kupljenim diplomama. Iskorisceni su oni uvazeni, a anonimusima su celu familiju popeli na budzet. Selske draguzine potplacuju za svaki miting podrsku 20 coveka za podrsku. Kako postuje ljude, tako su mu svi normalni otisli. Tako je otisao Coki, pa i ostali redom su napustili coveka koji laze, kako zine. I koji prema sebi i ima drustvo koje zasluzuje. Po celi dan je s nemoralnim bezveznjacima. Takmice se u glupost. I rade za svoj dzep.

glumci glume
glumci glume
12 dana pre
Odgovori  Isti karić

A kakvo tek poreklo umislio da ima Palma? Jbte pa njemu majka nacije ne izlazi iz kucu.Cecili je dama, za Bobiste.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
11 dana pre
Odgovori  Isti karić

Sve što si napisala je apsolutno tačno, pa me baš čudi što si svojevremeno na sabajle volela da se na prozoru njegove spavaće sobe, protežeš ko sveže razbuđena mačka?! A sve što sada o njemu znaš, znala si i tada!

Inače, kao dodatna potvrda porekla prilično tankog kapitala njegovog oca, govori i “izreka” iz okolnih sela, u situacijama kad domaćinu lipše krava:

– Vikaj Šampiona dok je jošte vruća!

Kažeš još:

– Sve ivane on koristi. Koristi njihovo obrazovanje…

Pri tom najpre misliš na sebe, jer si mu ti bila najobrazovanija i najinteligentnija “Ivana”. Sve što se moglo naučiti u školi, ti si naučila i više od toga. Pa te se ipak odrekao?! Za razliku od škole, životne lekcije i časove života si stalno preskakala i bežala sa njih.

A šta li si uopšte očekivala i šta ćeš ti sa gorim od sebe, kad oboje znamo da ni ti nisi od zlata jabuka?

burazere
burazere
11 dana pre
Odgovori  Djura Leskovac

S kim se svadjas? Jesi dobro? Da zovem u pomoc? Potresas se zbog komentara? Jedan li je, jedna li je. Ko tebi smeta. Svima smeta on. A tebi neke kojima on smeta. Ako mozemo da pomognemo, samo kazi. Ako ima pomoci, mislim.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
11 dana pre
Odgovori  burazere

Znaš ti znaš… 🙂

namećeš
namećeš
11 dana pre
Odgovori  Djura Leskovac

Sto si bre zavidan. Evo kad ti budes sef partije i tebe ce da volu pa ce posle da te mrzu.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
11 dana pre
Odgovori  namećeš

Baš tako. Imaš plus od mene. 😀

Plusajte ga, ljudi
Plusajte ga, ljudi
11 dana pre
Odgovori  Djura Leskovac

Ovaj će umre za plusovi.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
10 dana pre

Plusevi ili minusi, nikada nisam pravio pitanje. Važno je da pljušte.

Jedino što teško varim je prostakluk i ružne reči.

Evo i tebi jedan plus. 🙂

nije za drugo
nije za drugo
10 dana pre
Odgovori  Djura Leskovac

A ja sam cuo da si zadužen za razbijanje kritike vlasti. Cim neko kritikuje a ti njega kritikujes i tako pomeris fokus. Da je DOS bio sastavljen samo od demokrata, ne bi se čulo za njega. Uz DOS su bili i ulicari, Velje, vinogradari, beretke, kilavi koštunjičavi, mup, tup, vojska, i glup. Znaci i bivši sockomunisti zajedno sa našom današnjom opozicijom kojavodi poreklo od marksista. Pa i napredni su nastali od radikala. Pomoću takvih ko ti vladaće ovi još dugo. He, he, misliš da ovde narod nije provalio šta se dešava. Zato te minusiraju.

dobro jutro
dobro jutro
10 dana pre
Odgovori  nije za drugo

Nista novo nisi rekao

Djura Leskovac
Djura Leskovac
10 dana pre
Odgovori  nije za drugo

Jeste u pravu si.
Ja sam se protezao na prozoru Meskove spavaće sobe, a ne ova potrošena “ivana” s “porodičnim poreklom i društvenim statusom”.

Aj sad, minusiraj me! 🙂

Zadnji put uredio 10 dana pre Djura Leskovac
teška je samoća
teška je samoća
10 dana pre
Odgovori  nije za drugo

U pravu ste. Suvise lične osobe ne mogu da predvode ni u kući, kamo li mesnoj zajednici. Što znači ni na portalu. Za takvima, niko neće. Večeras narcisoidni Tadić osluškuje svoje ime, milo mu oko ušiju. Ne zna da je dobio slučajno jedinu priliku da uradi jednu nesebičnu stvar. Da ne misli na sebe. Zbog toga je prošlost i to ružna. Kao sporedna uloga u istorijskom trenutku.

počastvovani smo
počastvovani smo
10 dana pre
Odgovori  Djura Leskovac

E hvala ti

Djura Leskovac
Djura Leskovac
10 dana pre

Ma nema na čemu. Za tebe uvek. 🙂


Zadnji put uredio 10 dana pre Djura Leskovac