Leskovac: Za rekonstrukciju Mlinske ulice 27 miliona dinara

LESKOVAC

Rekonstrukcija  739 metara u Mlinskoj ulici gradjane košta nešto vise od 27 miliona  dinara a novac je obezbedjen iz budžeta  I investiran preko Direkcije za urbanizam I izgradnju.

 

 

Ove podatke je danas saopštio gradonačelnik Leskovca prilikom  obilaska Mlinske ulice.

Mlinksa 2

“Do sada su završeni radovi na ojačanju kompletne kolovozne konstrukcije širine 6 metara sa završnim slojem asfalta u debljini od 5 centimetara, a završava se izrada trotoarskih površina sa novom konstrukcijom  i završnim asfaltnim slojevima debljine 9 centimetara”, rekao je Cvetanović.

On je dodao da radove izvodi  grupa ponuđača „Trejs PE-ZE-PE“ i „Elba“ iz Vranja.

Mlinska 1

“Pre ovih radova, u Mlinskoj ulici  smo zamenili i vodovodnu mrežu u dužini od 1100 metara, za šta je izdvojeno 17,5 miliona dinara”, rekao je Cvetanović I dodao da je “reč  o velikoj investiciji, koja je bila neophodna s obzirom na to da se radi o prometnoj saobraćajnici koja je bila u jako lošem stanju”.

Mlinska 3

Osim radova na samom kolovozu i trotoarima, postavljeno je i novo ulično osvetljenje, a ceo prostor biće oplemenjen i zelenilom, pa će ova ulica dobiti potpuno novi i znatno lepši izgled.  Pripremni radovi na ozelenjavanju su završeni i sledi sadnja dekorativnog šiblja, objasnio je Cvetanović.

On je najavio I rekonstrukciju dela od ulice Ilije Strele prema ulici Kralja Petra, gde je planirano i proširenje saobraćajnice.

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dejan
Dejan
7 godine pre

Ulica i trotoari presvuceni novim asfaltom, dobro. Ali su ove šipke katastrofa! Užasno deluju, prave tunel od ulice, preguste su i blizu kuća.
Tako lepa ulica i lepe, starinske kuće uništene od strane diletana. A trotoarom sad ne mogu da prodju ni majka sa kolicima ni invalidi. A čemu će služiti, listopadnim penjačicama. Kovov ikoji može preći na kuće ako se ne održava. A zimi opet golo granje.
Ljudi, ko im osmišljava rešenja zelenila u zadnje vreme? Greše OPASNO!!