Leskovac u ritmu Kipra

LESKOVAC

Srbija u ritmu Evrope je najvećem dečjem muzičkom takmičenju u našoj zemlji. Leskovac, koji učestvujei po treći put, će predstavljati Gabrijela Zdravković, Katarina Pejčić i Ana Stoilković.

One će u Čačku, koji je domaćin takmičenja, izvesti pesmu „Fuego“ koja je 2018. godine na „Pesmi Evrovizije“ bila drugoplasirana. Zamenica gradonačelnika Ana Janković Stojković je poželela usspešan nastup i naznačila da je za lokalnu samoupravu ulaganje u mladost ulaganje u budućnost, te da će grad nastaviti sa stvaranjem što boljih uslova za mlade.

„Podržavamo sve projekte koji podrazumevaju učešće mladih Leskovčana, a „Srbija u ritmu Evrope“ je dobra prilika da pokažemo potencijal naših mladih sugrađana u punom svetlu.“

Igor Karadarević, direktor projekta Ritam Evrope, kaže da pripreme počinju sledeće nedelje kreću pripreme, a da će organizatori slušati Krizni štab Republike Srbije i poštovati sve propisane mere kao i do sada.

Numeru „Fuego“ će otpevati Gabrijela Zdravković, svršeni učenik Trgovinsko-ugostiteljske škole, dok će uloga učenica trećeg razreda Gimnazije Ane Stoilković i Katarine Pejčić biti plesnog karaktera. Devojke obećavaju da će se truditi da Leskovac predstave u najboljem mogućem svetlu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare