LESKOVAC POD VIDEO NADZOROM

LESKOVAC

Predsednik Saveta za bezbednost grada  Milun Dinić  rekao je danas da će taj savet predložiti Gradskom veću I Skupštini grada uvodjenje video nadzora na ulicama Leskovca . Po njegovim rečima  idejni projekat je završen a procena je da bi realizacija koštala oko dvanaest  milliona dinara. “Ako nema dovoljno para ne mora na svim mestima da se postavi video nadzor, ovaj posao može da se radi I postepeno”, rekao je Dinić I dodao da video nadzor na ulicama imaju I mnogo manje I siromašnije sredine od Leskovca, poput Bojnika.

 

Diniće  je rekao da je veoma važno pitanje uklanjanje radioaktivnih gromobrana sa krovova privrednih subjekata  za koje je, kaže, rok bila 2014. godina. Na naše pitanje   da li postoji nekakva sankcija za one koji ne ulone radioaktivni gromobran sa svog krova

Dinić nije mogao precizno da odgovori ali je rekao da se radi o skupom I osetljivom poslu koji jedino može da radi Institut u VInči  I da su poseban problem privredni subjekti koji su u stečaju ili likvidaciji a na zgradama im se nalaze ovakve antene.

On je kao veoma važno pitanje istakao  trideseti predlog Gradskom veću  o formiranju savetovališta za brak I porodicu pri Centru za socijalni rad koji bi trebao da preventivno deluje  na smanjenje nasilja u porodici.

LJ.S.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare