Leskovac : Komemorativni skup povodom smrti Nebojše Krstića

LESKOVAC

 

Danas  su se, na komemorativnom skupu u Skupštini grada, od Nebojše Krstića oprostila njegova rodbina, prijatelji, kolege, saradnici i svi koji su ga poznavali.

Njegovi prijatelji govorili su o Neboši kao stručnajku koji je znao da se nosi sa problemima, ali pre svega kao o dobrom i poštenom čoveku.

Poslednji put svog bliskog saradnika i prijatelja pozdravio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

“Okupili smo se danas kako bismo odali poslednju poštu našem Nebojši. Svaki tvoj korak bio je jasan i pouzdan, misli iskrene, a stav čvrst. Zato su te i svi voleli. Bićeš uvek u našim srcima” , rekao je Cvetanović.

Leskovac komemoracija 2 Leskovac komemoracija 1

Od Krstića se oprostio i njegov kum i dugogodišnji prijatelj direktor ALER-a Bojan Tojaga.

“Od kako smo se upoznali pre 28 godina uvek smo imali samo zajedničke poslove, planove, zajedničke prijatelje i vrlo malo zajedničkih neprijatelja. Kao učenika vlasotinačke Gimnazije i studenta Poljoprivrednog fakuteta nisam te poznavao, ali sam od drugih slušao o tebi kao o čoveku koji se samo zahvaljujući vanrednoj inteligenciji i brzoj kombinatorici uspevao da postigne odlične rezultate. Ne poznajem mnogo ljudi koji su u stanju da toliko sebe daju za sreću svoje porodice, kao što si ti to činio. Nije lako od gradonačelnika dobiti epitet najboljeg i najuspešnijeg direktora, a ti si to uspeo, i na tome ti ja zavidim “, rekao je između ostalogTojaga.

U ime upošljenika JKP „Toplana“, koje je pod rukovodstvom Krstića od gubitaša postalo jedno od najuspešnijih preduzeća u gradu, oprostio se Jovica Đorđević, direktor finanisjko ekonomskog sektora.

Nebojša Krstić rođen je 19. juna 1960. godine u Leskovcu, a diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu u Skoplju. Bio je šef izbornog štaba i podpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu. Tokom svog radnog veka bio je direktor i rukovodilac sekora vinogradarstva u AD „Navip plantaža“ Leskovac i direktor Fonda za podsticaj razvoja poljoprivrede. Dugogodišnje iskustvo na rukovodećim funkcijama omogućilo mu je da veoma uspešno vodi leskovačku „Toplanu“, gde je na mestu direktora postavljen novembra 2012. godine. Svojim ogromnim zalaganjem i radom dao je veliki dorpinos jačanju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu. Iza sebe je ostavio suprugu Svetlanu i ćerke Andreu i Emiliju, rečeno je na komemorativnom skupu.

Nebojša Krstić sahranjen je danas  na Svetoilijskom groblju.

Porodici Krstić upućeno je više telegrama saušeća, među kojima i od premijera Aleksandra Vučića.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
samo istina
samo istina
7 godine pre

Tako je! Dzaba drugi sajtovi sakrivaju istinite komentare kojima se otkriva istina da su samo nemocni dostojni da im se daju pohvale, nazalost posthumno. Prava pohvala je zasluzeno mesto u vrhu stranke i vrhu grada, a ne na posmrtnoj slici, plakatu. Ako su mislili sto su rekli, a sto se u praksi tako ne ponasaju? Sto su najgori na najvisim mestima. Ne moraju da cekaju, neka sad primene sto govore, da se sklone i mesto oslobode najboljima, dok su zivi.

bosko
bosko
7 godine pre

Neso, da oko tebe nisu bili licemeri, kao i danas, ti bi bio mnogo bolji gradonacelnik, a i predsednik gradskog odbora SNS.

djordje
djordje
7 godine pre
Odgovori  bosko

SAD KAD GA ZAMENE S NEKAKVOG MENADZERA NA MESTO PODPREDSEDNIKA STRANKE.

nenad
nenad
7 godine pre
Odgovori  djordje

Nije tako, SNS ce izbrati onog ko je u mesnom odboru postigao rezultat, cija izborna jedinica je osvojila veci broj glasova nego na prethodnim izborima.