Leskovac i Kriva Palanka potpisali sporazum o saradnji

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i gradonačelnik Krive Palanke Saško Mitovski danas su u ovoj opštini Severne Makedonije potpisali Sporazum o saradnji.

Saradnja grada na Veternici i severnomakedonske opštine započeta je realizacijom projekta „Povezivanje bisera“ čija ukupna vrednost iznosi 236.440 evra. Ova prekogranična saradnja je omogućila da se na teritoriji našeg grada dodatno uredi kanjon reke Vučjanke, a u Krivoj Palanci Stanečki vodopadi, objavljenio je na sajtu grada Leskovca.

Nakon potpisivanja Sporazuma na sednici se najpre obratio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i kazao:

„Stavljanjem potpisa na dokument mi smo učvrstili naše duboke prijateljske veze, nastavićemo već sada plodonosnu saradnju i unaprediti je na svim poljima.

Naglasio je da će saradnja biti unapređena na polju kulture, novih radnih mesta, sporta, da postoji uvažavanje, poštovanje i ljubav i zahvalio se čelnicima i meštanima Krive Palanke na srdačnom dočeku.

Gradonačelnik opštine Kriva Palanka Saško Mitovski je na svečanoj sednici grada naglasio odličnu saradnju sa gradom Leskovcem i gradonačelnikom Cvetanovićem putem prekogranične saradnje Povezivanje bisera.

“Drago nam je što Kriva Palanka danas dobija novi bratski grad, hvala dragom prijatelju i kolegi, gradonačelniku Cvetanoviću, što nam je ukazao čast da prisustvuje obeležavanju Dana grada i bratimljenju”, rekao je on.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare