Leskovac deseti GIGA grad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BEOGRAD-LESKOVAC

Kompanija SBB danas je saopštila da je Leskovac deseti GIGA grad i da je postao deo najveće mreže nove generacije u regionu.

Nakon Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Niša, Paraćina i Sombora, od sada svi SBB korisnici i u Leskovcu mogu da uživaju u digitalnoj televiziji na do tri televizora bez dodatnih troškova, visokom kvalitetu slike i zvuka i internetua do 1 Gbps u EON paketima.

Tokom protekle dve godine SBB kompanija je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, omogućila digitalnu televiziju i unapredila brzine interneta u deset gradova.

Brzine interneta u EON paketima se povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu uživati u brzinama interneta do 1Gbps.

Ta kompanija je pozvala korisnike da pređu na EON pakete koji u sebi sadrže televiziju, internet i telefoniju uz akciju za nove korisnike – šest meseci po jedan dinar.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare