Leksington bend oborio rekord Svetosavskog parka!

NIŠ

Nastupom Leksington bend u prepunom Parku Svetog Save Gradska opština Medijana je u prisustvu brojnih građana obeležila početak Pravoslavne nove godine. Prema nekim procenama, koncertu je prisustvovalo više od 10 hiljada ljudi, pa je verovatno ovog 13. januara oboren rekord Svetosavskog parka.

 Više hiljada građana i gostiju iz Niša, regiona i inostranstva, najviše iz Bugarske, pevalo je više od dva sata najveće hitove popularne srpske grupe: Dobro da nije veće zlo, Miris karmina, U srce udaraj, Prišla, Potraži me, Dođi ove noći, Godinama, Donesi, Ja te srećom častim, LJetne kiše, Ne postoji razlog,  Kako je, tako je…

                                     Početak pravoslavne nove godine obeležen je odbrojavanjem u ponoć i simboličnim vatrometom.

                                     Interesovanje za nastup Leksington grupe vladalo je danima unapred, pa broj gostiju na tradicionalnoj manifestaciji nije ni bio iznenađenje.  Bend je osnovan 2004. godine i jedan je od najpopularniji u Srbiji i regionu. Najveća niška opština tradicionalno organizuje doček nove godine po Julijanskom kalendaru, ali je on zbog epidemije korona virusa izostao u poslednje dve godine. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare