LAF uskoro u svojim prostorijama

VRANJE


Sa izabranim članovima Lokalnog antikorupcijskog foruma zamenik gradonačelnika Nenad Antić održao je sastanak na kome je bilo reči o praćenju primene Lokalnog antikorupcijskog plana.

,,Očekujem da će LAF ostvariti dobre rezultate u borbi protiv korupcije u Vranju, s obzirom na stručnost i kompetentnost članova ovog tela i njihov integritet i da će biti postignut veći stepen transparentnosti i odgovornosti, ali i pojačana participacija građana u lokalnim političkim procesima“, rekao je Antić.

On je dodao da će za potrebe delovanja LAF-a uskoro biti obezbeđene prostorije, koje će biti adekvatno tehnički i informatički opremljene. Dogovoreno je i da u koordinaciji sa predstavnicima organizacije „Transparentnost Srbije“ i Agencije za borbu protiv korupcije budu organizovane antikorupcijske obuke i seminari u cilju što bolje pripreme za obavljanje potrebnih aktivnosti ovog tela.

Članove LAF-a  koji su izabrani na konkursu su Radoman Irić, Milan Aleksić Igor Momčilović, Marija Stojmenović i Bogosav Mitrović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare