Kvar na dalekovodu otklonjen, hala u potpunosti spremna za odigravanje večerašnje utakmice

NIŠ

U cilju istinitog i potpunog informisanja javnosti, kako je navedeno, o razlozima prekida košarkaške utakmice između selekcija Srbije i Belgije, Sportski centar „Čair“ izdao je saopštenje.

„Uzrok prekida u snabdevanju hale strujom je kratkotrajni pad napona na širem području grada. Prelazak na napajanje iz agregata nije bilo moguće zbog bezbednosti učesnika i gledalaca, jer bi cela hala izvesno vreme ostala u potpunom mraku. Sistem osvetljenja u hali nije bio u kvaru, kako su preneli neki mediji, jer u protivnom FIBA ne bi donela odluku o odlaganju utakmice za danas u 19.00 sati. Kvar na dalekovodu je u toku noći otklonjen i hala Čair je u potpunosti spremna za odigravanje večerašnje utakmice“, navedeno je u saopštenju koje je dostavljeno medijima iz Sportskog centra Čair u Nišu.

                        Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. između reprezentacija Srbije i Belgije biće nastavljena večeras od 19 časova. Karte kupljene za sinoć važe i većeras.  Utakmica je prekinuta posle dva minuta igre zbog nestanka struje u „Čairu“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare