KT OBEZBEDIO BESPLATNE ŠKOLSKE TORBE I PRIBOR

BEOGRAD

 

Služba Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa i ove godine obezbedila je besplatan školski pribor za učenike koji polaze u prvi razred osnovnih škola na području tih opština  pa će 904 đaka prvaka dobiti  komplete đačkog pribora i školske torbe.

„Pre svega želim prvacima srećan početak školovanja i svaki uspeh. Koordincaino telo je na ovaj način želelo  da im ulapšamo ulazak u školske klupe ali i pomognemo roditeljima da im na neki način olakšamo da nemaju trošak za školski pribor i torbe. Nadam se da će ova generacija prvaka iznedriti i neke značajne ličnosti kojima ćemo se ubuduće ponositi“, izjavio je predsednik Koordinacionog tela, Zoran Stanković.

Celokupan postupak obezbeđenja školskog pribora sproveden je u skladu sa Zakonom o javnoj nabavci. Vrednost nabavljenog školskog pribora bez PDV iznosi  2.089.905,00 dinara, a sa PDV-om 2.465.649,00 dinara.

 

( Na slici , predsednik Koordinaciong tela Zoran Stanković i predsednika opštine Bujanovac Nagip Arifi u školi u Biljači  2013. godine  gde je deci  podeljen školski pribor )

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare