Kristijan Stošić niže medalje

VRANJE

Na državnom prvenstvu  u Kruševcu koje je održano juče, na stazi od 10 kilometara Kristijan Stošić i AK “Vranjski maratonci” upisali prvu medalju za grad Vranje.

U okviru Kruševačkog polumaratona održano je i državno prvenstvo u disciplini 10 kilometara.

Za klub iz Vranja, pored Kristijana Stošića nastupili su i Saša Ćuković i Nikola Janjić.

Prvak države postao je Milan Mitrović dok je drugi na cilj stigao Ognjen Stojanović. Kristijan Stošić stigao je treći na cilj i tako je po prvi put kako nastupa za ovaj klub osvojio medalju na državnom prvenstvu Srbije.

“Ovo je veliki uspeh za naš klub i za naš grad jer smo se mislim po prvi put kao grad upisali kao osvajači jedne od medalja na nekom od državnih prvenstava. Prošle godine su za naš grad čuli na Beogradskom maratonu a sada smo se upisali i na državnom prvenstvu.  Prezadovoljan sam osvojenim mestom budući da je moja primarna disciplina maraton. Zahvaljujem se klubu na tehničkoj podršci koju mi pružaju kao i gradu koji je stao iza cele ove priče. Nastavljamo gde smo stali i do kraja godine nas očekuje i državno prvenstvo u polumaratonu, maratonu i planinskom trčanju tako da ima osnova da se nadamo još nekoj od medalja”, kaže Kristijan.

Narednog vikenda vranjske maratonce očekuje učešće na ultramaratonskoj manifestaciji na relaciji Beograd – Niš.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare